nb1.hu

Keményen megbüntette Priskint az MLSZ

Hivatalos bejelentés.

 

AZ ETO FC GYŐR BEJELENTÉSE:

 

"A tegnapi WKW ETO FC Győr – Békéscsaba 1912 Előre mérkőzés utolsó perceiben egy erősen büntető gyanús szituáció után Priskin Tamás piros lapot kapott reklamálásért. A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága a mai napon 4 mérkőzéses eltiltással sújtotta.

 

A Fegyelmi Bizottság, a mérkőzésről készült játékvezetői jelentés alapján megállapította, hogy Priskin Tamás a 2020. szeptember 16. napján lejátszott ETO-Békéscsaba NB II-es férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzés 89. percében egy általa sérelmezett szituációt követően a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, amiért a játékvezető kiállította. A kiállítást követően ugyanazt a sértő kifejezést megismételte. Emiatt a játékost négy soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésen való részvételtől eltiltották.

 

Ezek alapján nem számíthat Csató Sándor vezetőedző Priskin Tamás játékára szeptember 27-én a Csákvár ellen idegenben, október 4-én a Szentlőrinc ellen hazai pályán, október 18-án a Haladás ellen idegenben és október 25-én a Budaörs ellen hazai pályán, legközelebb a DVSC ellen léphet pályára november 1-jén."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC