nb1.hu

Kegyetlen nagy gólt vágott az ETO Vasastól kölcsönkapott támadója – videó

Elismerte a lényeget a győztes hadvezér.

A DVTK dolgát megnehezítette, a PMFC-t, Vasast és a Kecskemétet le is győzte hazai pályán az őszi idény második felében a még így is az utolsó helyen zárt Tiszakécske (az első sikerük a Csákvár ellen volt idegenben, utána fogadták az angyalföldieket), így pontosan tisztában voltak azzal az ETO-nál, hogy egyáltalán nem lesz könnyű dolguk a sereghajtó vendégeként.
 
És jól gondolták ezt, mert csak 1-0-ra győztek (a győriek a 6. helyen telelhetnek így), a mindent eldöntő találat meg annyira parádésra sikeredett, hogy azt a magyarnál fejlettebb futballkultúrákban éjjel-nappal mutatnák a szurkolóknak és a labdarúgás ellenségeinek is. MUTATJUK IS, BŐVEBB ÖSSZEFOGLASLÓ A CIKK ALJÁN.
 
 

 
A találat szerzője az egyébként remek technikai képességekkel megáldott Vernes Richárd volt, akiről a Vasas augusztus 31-én jelentette be, hogy 1 évre kölcsönadja a győrieknek.
 
A találkozó után egyébként így értékeltek a szakvezetők:
 
Visinka Ede (Tiszakécske): „Sokkal jobban örültem volna egy döntetlennek. A meccs végén volt egy nagy helyzetünk, de védett a Győr kapusa. A mai napon nem volt meg bennünk az az átütőerő, ami az elmúlt hetekben jellemző volt ránk. Sajnos, egy távoli lövésből sikerült kikapnunk. Nem is nagyon emlékszem másik győri helyzetre. Minden elismerésem a játékosaim felé, mert mindent megpróbáltunk, de nem jártunk sikerrel. Szerettük volna győztesen elhagyni a pályát és méltóan lezárni az őszi szezont. Nagyon sok munka vár ránk, mindenféleképpen bent szeretnénk maradni!+
 
Klausz László (ETO): „Nagyon örülök a három pontnak, hazai pályán a Tiszakécske az utolsó pár fordulóban legyőzte többek között a Vasast, a Kecskemétet és a Pécset, és olyan nehéz is lett a mérkőzés, mint amilyenre számítottunk. Azt gondolom, hogy az első félidőt nagyon jól kontrolláltuk, a védelmünk hazai helyzet nélkül hozta le a játékrészt. A második félidő kicsit problémásabb volt, akadt egy-két taktikai elcsúszás, főleg a végén, ami után ránk tudtak jönni, és egy nagy ziccer is kialakult az utolsó pillanatban. Ennek ellenére a mi kontrajátékunk is ült, mert volt két-három helyzetünk, amiből szerezhettünk volna gólt, és akkor lezártuk volna a mérkőzést, de így kellett Fadgyasnak a végén az óriási bravúrja, és így sikerült megszereznünk a három pontot.”
 
 
TISZAKÉCSKEI LC–WKW ETO FC GYŐR 0–1(0–1)
 
Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 250 néző, Vezette: Takács Tamás (Belicza Bence Péter, Tőkés Róbert)
 
TISZAKÉCSKE: Holczer –Uzoma, Csáki, Csősz (Pongrácz 46.), Farkas A., Farkas N.(Vachtler 46.)– Erdei (Pál 86.), Kovács B., Gyurján (Simon 68.) – Heffler N.(Szalay 86.), Zádori
GYŐR: Fadgyas – Kovács K., Csonka, Lipták (Fodor 74.), Forgács – Toma, Vitális, Kiss M., Óvári – Vernes (Bacsa 79.), Priskin (Szimcsó 90.)
Gólszerző: Vernes (28.)
 
ÖSSZEFOGLALÓ:
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC