nb1.hu

Kazincbarcika: védő és támadó érkezett – reakciók

Hivatalos bejelentés.

A következő idényben az NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika hivatalos oldalán számolt be róla, hogy szerződtette Székely Dávidot és Lippai Tibort.
 
ÍME, A KAZINCBARCIKA BEJELENTÉSE:
 
Székely Dávid Kazincbarcikán folytatja
 
“A DEAC együttesétől érkezett Kazincbarcikára a huszonhat éves Székely Dávid, akivel egy jobb és a bal szélen egyaránt bevethető játékossal erősödtünk.
Székely Dávid utánpótlás éveit a Karcag korosztályos csapataiban töltötte, majd a 2011/2012-es idényben már a város megyei első osztályban szereplő együttesénél is bemutatkozhatott, ahol rendre a kezdőben számítottak rá. A karcagi éveket követően a 2014/2015-ös szezoban az NB3-as DVSC-DEAC II.-t erősítette, majd visszatért nevelőegyesületéhez. Székely 2016-ban igazolt a szintén harmadosztályú Tiszafüredhez, amit két, a Füzesgyarmatnál eltöltött idény követett. A gyarmati szezonokban összesen huszonnégy góllal segítette a klubot, majd a 2020/2021-es bajnokságban az akkor még NB2-es DEAC-ot erősítette, harminchárom mérkőzésen lépett pályára és háromszor talált be a kapuba. A debreceni csapat kiesését követően a harmadosztályban is alapembernek számított, harminckét bajnoki találkozón húsz alkalommal volt eredményes, mellyel a Keleti csoport góllövő listájának harmadik helyén zárta a szezont. Székely Dávid a következő bajnoki idényben ismét az NB2-ben bizonyíthat, ezúttal a Kolorcity Kazincbarcika SC színeiben.
 
A játékos bizakodóan tekint az előttünk álló szezonra:
 
– Nagyon örülök, hogy megkeresett a Kazincbarcika és ide tudtam igazolni. A csapatot jó játékosok alkotják és a szakmai stáb is profi, ezt az előző szezonokban már ellenfélként is tapasztaltam és most egy hét után is így látom. Az első NB2-es idényem sajnos nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, de biztos vagyok benne hogy itt sok szép sikert fogunk elérni a csapattal. Szeretnék bizonyítani és mindent megteszek azért, hogy eredményesek legyünk az előttünk álló szezonban. A körülmények is tetszenek és az öltözőben is remek a hangulat, tehát minden adott egy sikeres évhez.
 
Lippai Tibor bemutatkozik a másodosztályban
 
A huszonnégy éves Lippai Tibor is a kazincbarcikai védelmet erősíti majd a 2022/2023-as NB2-es bajnoki idényben. Lippai Tibor a Tuzsér SE-nél kezdett futballozni, majd utánpótlás éveit a Vasas és a DVSC-DLA korosztályos csapatainál töltötte. A játékos a Hajdúböszörmény megyei első osztályú együttesénél mutatkozott be a felnőtt bajnokságokban, ezt követően pedig a DEAC-hoz igazolt. Lippai a debreceni NB3-as klubnál huszonnégy mérkőzésen lépett pályára a 2018/2019-es bajnoki idényben, majd a szintén harmadosztályú Tiszaújváros alapembere lett. A 2020/2021-es és a 2021/2022-es szezonokat az NB3 Keleti csoportjában jól szereplő Füzesgyarmatnál töltötte, ahol rendre a kezdőcsapatban szerepelt a neve. Lippai Tibor így a Kolorcity Kazincbarcikánál mutatkozhat be a másodosztályban.
 
A labdarúgó nagyon motiváltan érkezett csapatunkhoz:
 
– Az elmúlt években rengeteget dolgoztam azért, hogy megmutathassam magam a másodosztályban. Éppen ezért rendkívül hálás vagyok a Kolorcity Kazincbarcika vezetőinek és a szakmai stábnak hogy a belém fektetett bizalmukkal ezt lehetővé tették. A csapatot erős összhang jellemzi, amely fontos hiszen csak együtt érhetünk el sikereket az előttünk álló szezonban. Minden edzésen és mérkőzésen arra fogok törekedni, hogy a maximumot hozzam ki magamból és hogy hozzájáruljak a csapat további sikereihez."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC