nb1.hu

Joao Janeiro nem utazott vissza Portugáliába

Üzent a leghűségesebb szurkolónak is.

Szeged maradt a Joao Janeiro, nem utazott vissza hazájába a koronavírus-járvány miatt, hiszen hetente kell megterveznie a játékosai edzésmunkáját és nyomon kell követnie a csapat körüli történéseket. A legtöbb időt az elemzésekkel és az adatok beépítésével tölti. Elmondta, hogy ilyen helyzet nem volt még korábban, de megpróbálják a legtöbbet kihozni belőle, de ezt nehezíti, hogy nincs még meg a dátum a bajnokság újraindulására. A szabadidejében a feleségével megpróbálnak olyan környezetet teremteni, ami az óvodában volt.
 
A játékosokkal és a szakmai stáb többi tagjával telefonon és az interneten keresztül tartja a kapcsolatot. A legfontosabb az egészség megőrzése a jelen helyzetben. Szerinte Portugália későn kezdett el foglalkozni a válsághelyzet kezelésével, de szerinte az jó dolog, hogy az emberek már a kormány intézkedései előtt is elkezdtek karanténba vonulni. 
 
Arról, hogy több időt tölthet a családjával, ezt mondta el:
 
„Számomra valóban újdonság, hogy 8 év utazgatás után, most többet lehetek a családommal a feleségemmel és a lányommal. Ugyanakkor a Portugáliában élő rokonaimért is aggódok, főleg azért, mert többen közülük a veszélyeztetett korcsoportba tartoznak. Sok közös dolgot csinálhatunk most a lányommal, például festegetünk, amit mindketten szeretünk. A hét minden napján, 24 órában együtt vagyunk, így a társadalom minden tagjának tartogat újdonságokat ez az időszak. Egymást segítjük abban, hogy minél kreatívabban töltsük el az időt, aminek nagy részében a négy fal között vagyunk. Ebben a helyzetben mindenkinek jobban kell tisztelnie a másikat. Említettem már néhány olyan szakmát, amelyek frontvonalban vannak, hogy segítsenek mindenkinek átvészelni ezt a járványt. Több szolidaritásra van szükség és jobban kell tisztelnünk a természetet is, valamint meg kell határoznunk és értenünk, hogy mi az, ami igazán fontos. Mindannyiunknak azt kívánom itt, Szegeden, az országban és a világon, hogy maradjunk egységesek és tartsuk tiszteletben a kormányok szabályait és segítsünk egymásnak. Mindenki maradjon biztonságban!„
 
Üzent továbbá a Szeged leghűségesebb törzsszurkolójának is:
 
Kedves Dávid Szaniszla! Ha bármire szüksége van, kérem jelezze és szívesen elmegyek bevásárolni Önnek! Tisztelettel, Joao”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC