nb1.hu

Hozzásegítették Priskint a duplájához – reakciók

Elmarad a számonkérés.

A Merkantil Bank Liga 23. fordulójában a WKW ETO FC Győr a mérkőzés előtt második helyen álló Pécset fogadta az ETO Parkban. Egy nagyon jó erőkből álló gárda ellen sikerült otthon tartaniuk a győrieknek a három pontot Priskin duplájának köszönhetően.
 
Csató Sándor (ETO): – Úgy érzem, nagyon nagy közdelem volt a pályán, különösen az utolsó húsz-huszonöt percben, a bekapott gólunk után. Ettől függetlenül, véleményem szerint az első félidőben uraltuk a mérkőzést, abból a szempontból, hogy veszélyesek voltak a támadásaink. Előnyünk tudatában azt kértem a játékosoktól a szünetben, hogy próbáljuk újabb gólokat szerezni, nehogy ráüljünk az eredményre, mert a Pécs ki fogja használni az első lehetőségét. Sajnos hátul hibáztunk egyet, de kapusunk a végén jóvá tette hibáját egy hatalmas védéssel. Azt gondolom a küzdéssel nem volt gond, ezért gratulálok a csapatnak!
 
Vas László (Pécs): – Úgy gondolom, saját magunknak tettük nehézzé ezt a mérkőzést. Olyan alapvető hibákat követtünk el védekezésben, ami eddig nem volt ránk jellemző. Amire készültünk, azt nem tudtuk kellőképpen megvalósítani. Számonkérni igazából a játékosaimat nem tudom, és nem is akarom, viszont nagyon fontos lesz a jövővel kapcsolatban, hogy ha előre akarunk lépni, akkor azzal nem szabad megelégedni, ami eddig volt. Sokat tettünk azért, hogy ponttal, pontokkal távozzunk Győrből, de hiányzott belőlünk a zsiványság, rafináltság, ami most az ETO javára fordította ezt a mérkőzést. Az ő rutinjukkal hozták most ezt a három pontot, úgyhogy mindenféleképp fájó, de nem maradt más, mint gratulálok a győri csapatnak és további sok sikert kívánok nekik!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC