nb1.hu

Hihetetlen forduló, hihetetlen, feljutásra bőven esélyes újonc – reakciók

Nyíregyházán is volt minek örülni.

A Loki mögött a másik feljutásra jogosító, azaz a második helyre pályázó csapatok közül egyik sem tudott győzni 2020 utolsó fordulójában. Az eddig második Budaörs Siófokon kapott ki 2-1-re, az eddig harmadik Pécs tegnap este játszott 0-0-t otthonában a Szpari ellen, a Vasas vasárnap este a Békéscsabától kapott ki 3-2-re Angyalföldön, míg előtte kora délután a Gyirmót, szintén hazai környezetben, a bentmaradásért harcoló Szentlőrinc ellen maradt alul 2-1-re.
 
Az eredmények alakulásának köszönhetően így az újonc Pécs telelhet a második helyen, 1 pontos fórban a Budaörs és a Vasas előtt.
 
 
A PMFC-Nyíregyháza (0-0) után a két szakvezető a következőket mondta az értékelésében:
 
Vas László (PMFC): „Boldog és büszke vagyok, mert olyan csapatom van, ami mindent megtesz a győzelemért a mérkőzésen és az edzéseken is. Ma sajnos nem jött a gól, amivel megszerezhettük volna a három pontot. A tavasszal majd befelé perdülnek ezek a lövések, amik most mellé mentek.”
 
Gálhidi György (Nyíregyháza): „Boldogok vagyunk, örülünk nagyon! Nagy fegyvertény a Pécs otthonából elhozni egy pontot. Főleg az első félidőben nem találtuk az ellenszert a játékukra, de ez a döntetlen a szív diadala volt. Nagyon kellett nekünk ez az egy pont a vírus után. Ezt sikerként lehet elkönyvelni, ami erőt ad a folytatáshoz.”
 
Az ezúttal is elképesztő idényt produkáló újonc üzent is a szurkolóinak, akik nélkül (hiába volt több mérkőzés is zárt kapus), nem érhette volna el újabb, hangzatos sikerét.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC