nb1.hu

Hárman távoznak Budafokról, módosult a Pécs és a Győr programja

Hivatalos bejelentések.

BUDAFOK
 
A másodosztály 17. helyén telelő  Budafoki MTE, hivatalos oldalán jelentette be, hogy három játékos távozik a klubtól. 
 
ÍME, A BUDAFOK BEJELENTÉSE:
 
Ketten végleg elhagyták a Promontor utcát, egy játékosunk kölcsönbe került.
 
Egy átigazolási időszakban az érkezők mellett elkerülhetetlen, hogy néhányan távoznak is a keretből. Télen három játékosunk intett búcsút a Promontor utcának. Hátvédünk, Romic Danijel és fiatal támadónk, Varga Donát közös megegyezéssel szerződést bontott csapatunkkal, ezúton is köszönjük a Budafoki MTE-ért tett munkájukat, további karrierjükhöz pedig sok sikert kívánunk.
 
19 éves játékosunk, Szűcs Zsolt kölcsönben az NB III, Keleti csoportjában szereplő Putnok FC-hez került, a tavaszi idényben ott bizonyíthat, neki is sok sikert kívánunk!
 
A Budafok együttese január 29-én a Pécs otthonában kezdi meg a tavaszi szezont."
 
 
PÉCS
 
AZ NB II második helyén álló együttes hivatalos oldalán számolt be róla, hogy változott a Szentlőrinc elleni felkészülési találkozó helyszíne.
 
A PÉCSIEK HÍRE:
 
Helyszínváltozás: Harmadik téli felkészülési mérkőzésünk szombaton 12:00-kor kezdődik az Id. Dárdai Pál Labdarúgó Edzőközpontban.
 
NB II-es labdarúgócsapatunk a szerda esti Majosi SE elleni 6-0-s győzelemmel záruló edzőmeccset követően szombaton ismét felkészülési mérkőzés alkalmával lép pályára. A hétvégi program azonban annyiban módosult a korábbiakhoz képest, hogy meccspartnerünk kérésére módosult a helyszín és egy órával előrébb került a kezdési időpont is.
 
Ennek megfelelően a szintén a Merkantil Bank Ligában szereplő Szentlőrinc elleni előkészületi találkozót január 14-én, szombaton 12:00-től játsszuk le az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Edzőközpontban, ahol szeretettel látunk minden érdeklődőt. A helyszínen a Szöglet Kávézó széles büfékínálattal várja a kilátogató szurkolókat. A mérkőzés megtekintése ezúttal is ingyenes!”
 
A pécsiek a Budafok ellen kezdik meg a tavaszi szezont. 
 
GYŐR
 
A tabella tizedik helyén tanyázó ETO FC Győr csapatának is módosult a felkészülési mérkőzésének helyszíne. A zöld-fehér együttes végül szombat 11 órakor Gyirmóton fogadja a szlovák élvonalbeli Komarnót.  
 
A győriek idegenben, Szegeden kezdik meg a tavaszi szezont. 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC