nb1.hu

Haladás: megvan az új vezetőedző – részletek, reakció

Hivatalos bejelentés.

 

A HALADÁS JELENTÉSE:

 

"Michal Hipp veszi át a Haladás irányítását, kedd délután már edzést is tart a csapatnak. A tréner számára nem ismeretlen a szombathelyi kispad, 2017. novembertől 2018. szeptemberig már vezette a vasi gárdát. Michal Hipp most 2023. június végéig kapott bizalmat, de szerződése két évvel meghosszabbodik, amennyiben teljesülnek az elvárások. Mészöly Géza szakmai vezetőként segíti az új edző munkáját.

 

“Kemény munkára szerződtem Szombathelyre, nekünk stabil csapatot kell építenünk, amely kiegyensúlyozott és folyamatosan emelkedő teljesítményre lesz képes. Erre kaptam felhatalmazást, örömmel és felelősséggel vállaltam el a feladatot újra ebben a szép városban”- mondta a tréner.

 

Az idén 59 éves szakember játékosként csehszlovák majd szlovák válogatott is volt, edzői pályafutása során irányított cseh és szlovák csapatokat, külföldön is dolgozott vezető és segédedzőként, valamint Szlovákia nemzeti válogatottjánál is volt vezető és segédedző is. A tapasztalt tréner 2021 után visszatért Szlovákiába és klubcsapat, illetve válogatott mellett video elemzőként is dolgozott."

FRISSÍTÉS:

SZERDA, 13.42:

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC