nb1.hu

Győr: megvan az új vezetőedző

Hivatalos bejelentés.

ÍME, AZ ETO BEJELENTÉSE:
 
,,A mai naptól Csató Sándor a WKW ETO Győr FC vezetőedzője, akinek a munkáját Stark Péter asszisztens edzőként segíti.
 
– Nagyon régre nyúlik vissza a történelmem az ETO-val, játékosként is megfordultam itt, és már lassan kilenc éve vagyok a klubnál utánpótlás edző. Minden edzőnek az a legnagyobb vágya, hogy feljebb kerüljön, én pedig most megkaptam ezt a lehetőséget, aminek nagyon örülök, és szeretnék vele élni. A legfontosabb feladatunk, hogy a csapatot stabilizálni tudjuk, és a rossz kezdés után végre elinduljunk felfelé, legyen rend az öltözőben, kezdjünk el pontokat gyűjteni, és minél gyorsabban felzárkózzunk a középmezőnyhöz – mondta kinevezésével kapcsolatban Csató Sándor.
 
Csató Sándor munkáját pályaedzőként Stark Péter támogatja, illetve besegít a megyei egyes csapatot irányító Király József és Nicsenkó Igor is.
 
– A stábban mindenkinek meglesz a maga szerepe, hiszen Stark kiváló, válogatott védő volt, úgyhogy ő kiemelten a védelemmel fog foglalkozni, de ugyanezt elmondhatom Nicsenkóról, aki nagyon jó támadó volt, ő pedig sok hasznos tanáccsal és észrevétellel segítheti a támadósorunkat. Király  pedig már volt vezetőedző, jól ismeri a játékosokat, az ő tapasztalatára is számítok. Bízom benne, hogy jól fog működni a csapatmunka, és eredményesek leszünk – zárta mondandóját Csató.
 
Sok sikert és eredményes szezont kívánunk új vezetőedzőnknek és csapatának!
 
Hajrá ETO!"
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC