nb1.hu

Győr: meglátogatta a csapatot a súlyosan sérült Szimcso

Bizakodó a jövőre nézve.

 

A Győri ETO közleményét változtatás nélkül közöljük:

 

"Bár műtétjére még várni kell, Szimcso Viktor bizakodó a jövőre nézve. Péntek délelőtt eljött az ETO-ba és meglátogatta edzőit és a csapatot.

 

Nem szeretne eltávolodni az öltözőtől, ezért péntek délelőtt –mankóval és rögzítővel – Szimcso bejött a csapathoz. Mindenki nagy örömmel fogadta, az edzői stáb és a csapattársak egyaránt. Egy pillanatra olyan volt, mint ha nem is történt volna semmi – mosolygott, viccelődött, beszélgetett a többiekkel, mint ha minden a legnagyobb rendben lenne. Már most a visszatérésére készül, nem akarja elhagyni magát. A stopli okozta sérülések már gyógyulófélben vannak, gyorsan meg is mutatta a lábát a csapat egészségügyi stábjának.

 

„- Köszönöm szépen, a körülményekhez képest jól vagyok. – kezdte Viktor. Most nem érzek fájdalmat a lábamban, várom már, hogy túl legyek az operáción. A doktor úr azt mondta, amint elmúlnak a sebek a lábszáramról, azonnal telefonáljunk, és már csinálják is a műtétet. Tudom, hosszú út vár még rám, de csak a gyógyulásra koncentrálok. Sokat pihenek, kezelem a sebeket a lábamon, de most jól esett kicsit kimozdulni és bejönni a többiekhez. Barátnőm itt van velem, segít nekem mindenben, nem vagyok egyedül, a csapat és a stáb is bármikor bármiben segít. Vasárnap megyek a meccsre is, ott szeretnék lenni a csapattal, támogatni őket, ahogy ők is támogatnak engem.”

 

Viktor, mielőbbi teljes felépülést kívánunk, nagyon várunk vissza a csapatba!"

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC