nb1.hu

Győr-DVTK: kiakadt a játékosaira a hazaiak edzője – reakciók

Fegyelmezett játékkal győzött a Diósgyőr.

ÍME, A GYŐRIEK HÍRE: 
 
“Vereség a DVTK ellen
 
A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a bajnokság egyik fő esélyesét, a DVTK-t fogadta az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol a vendégek magabiztos győzelmet arattak.
Szűk negyedóra telt el a mérkőzésből, amikor megszerezte a vezetést a DVTK. Csirmaz tört be a tizenhatoson belülre, eltolta a labdát a kivetődő Ruisz mellett, majd a hálóba gurított 0-1. A félidő vége előtt megduplázták az előnyüket a miskolciak. Egy indítást követően Gera ugrott ki a jobboldalon, majd a vetődő Ruisz hasa alatt a kapuba lőtt 0-2.
 
A második félidő első lehetősége a miskolciak előtt adódott, Eppel érkezett egy centerezésre, ám nagy helyzetben a kapu mellé lőtt. A 65. percben egy középre lőtt labdára Lukács csúszott rá a kapu előtt, és a hálóba pöckölt 0-3. A 79. percben Kiss Bence vállalkozott lövésre jó huszonöt méterről, Danilovic bravúrral védte a léc alá tartó labdát.
 
Tímár Krisztián: – Rendkívül kishitű játékot sikerült a mai napon nyújtanunk. Pár játékoson azt látom, hogy nem érzik át, hogy milyen tradicionális, nagy múltú klubban játszanak, azt gondolom, hogy itt fel kellene nőni a feladathoz. Nyilván mondhatnánk, hogy egy komoly sérüléshullám sújt minket, de butaság lenne ezzel takarózni. Gratulálok a Diósgyőrnek, a mai napon jobbak voltak!
 
Kuznyecov Szergej: – Nagyon jó estét tudtunk szerezni a szurkolóinknak. Kielemeztük az ETO-t, tudtuk, hogy kemény ellenféllel találkozunk. Minden taktikai utasítást betartottunk, és jól néztünk ki a pályán. Mindent, amit elterveztünk, végrehajtottunk, domináltunk a meccsen, és arattunk egy szép győzelmet.
 
NB II 19. FORDULÓ
ETO FC Győr – DVTK 0-3 (0-2)
Győr, ETO Stadion 1107 néző. V.: Andó-Szabó (Rózsa, Ország).
ETO FC Győr: Ruisz – Kovács K., Fodor, Szujó (Vincze 90′), Papp, Benczenleitner, Toma (Vitális 61′), Tuboly (Kovács I. 46′), Kiss Be., Babati (Kiss M. 78′), Óvári (Borsos 46′). Vezetőedző: Tímár Krisztián.
DVTK: Danilovic – Csirmaz, Szatmári, Bokros (Farkas D. 83′), Bárdos, Bényei, Koman (Radics 73′), Bertus (Illés 83′), Eppel (Jurek 61′), Lukács, Gera (Könyves 83′).
Vezetőedző: Szergej Kuznyecov.
Gsz.: Csirmaz (13’), Gera (43’), Lukács (65’).
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC