nb1.hu

Gyirmót-Budafok: Csertői és Csizmadia reakciója

Bosszúság vs. boldogság.

 

Gyirmót-Budafok 1-1 (1-0)

GYIRMÓT FC GYŐR: Rusák – Villám, Hudák, Széles, Zeke – Nagy P., Vass Á., Vogyicska (82.p. Lázár P.) – Heffler (84.p. Koltai), Szarka (84.p. Herjeczki), Májer. Vezetőedző: Csertői Aurél

BUDAFOKI MTE: Póser – Margitics, Oláh B. (73.p. Horváth R.), Gohér (62.p. Kirják), Vankó (73.p. Kulcsár K.), Kovács D., Filkor, Vaszicsku, Romic, Soltész, Szabó M. Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Gólszerzők: 45.p. Széles ill. 78.p. Kovács D.

 

Mint arról beszámoltunk, az NB II 18. fordulójának felsőházi rangadóján a Gyirmót és a Budafok 1-1-es döntetlent játszott az Alcufer Stadionban. Az eredménynek köszönhetően a hazaiak a 4., a vendégek a 2. helyen állnak a tabellán. A lefújást követően a két vezetőedző értékelt.

 

Csertői Aurél: – Több száz százalékos helyzetünk maradt kihasználatlanul, ezért bosszus vagyok, hiszen egy agyonnyert meccsen veszítettünk pontokat. Céljaink érdekében a riválisainkat nem szabad hagyni felállni vesztes állásnál. A helyzetkialakítással elégedett vagyok, az értékesítéssel azonban korántsem.

Csizmadia Csaba: – Boldogan távozunk Gyirmótról, hiszen pontot szereztünk. A kihagyott tizenegyes ellenére nekünk voltak nagyobb helyzeteink, de nem vagyok szomorú az egy pont miatt. A jövőben sokkal agresszívabb játékot várok el csapatomtól.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC