nb1.hu

Gyengén rajtolt a Szeged: erősítene Dobos Barna

Tisztázta a dolgokat a tréner.

Az ötödik fordulót rendezik meg a hétvégén az NB II-ben, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Budaörsöt fogadja vasárnap este. A Tisza-parti alakulat beragadt a rajtnál, hiszen négy meccsen csupán két pontot szerzett.
 
Dobos Barna vezetőedző a pénteki sajtótájékoztatón a gyengébb startról is beszélt.
 
"Nem úgy kezdtük a szezont, ahogy megálmodtuk. A sajtóban megjelentek olyan hírek, miszerint nem ezt ígértük. Nem ígértünk semmit, ezt tisztázzuk! Az első dolog, hogy olyan csapatot építsünk, amely a jövőben képes lesz az élmezőnyhöz csatlakozni, a későbbiekben pedig elérni az élvonalt. Ennek sok mérföldköve van, még az út elején járunk. Egyelőre túl nagynak tartom az elvárásokat" – idézi a trénert a szegedma.hu.
 
Az átigazolásokra szintén kitért Dobos, aki elmondta, a piac szűkössége miatt nem sikerült tökéletesen megerősíteni a csapatot. Hozzátette, bízik benne, hogy érkeznek még olyan futballisták a Szegedhez, akik hosszú távon tudják segíteni az együttest. Elárulta, a keret kialakítása nem fejeződött be.
 
"Tóth Gábor kiválásával megingott a védelem stabilitása. Szerettünk volna belső védőket igazolni, de ez egyelőre még nem sikerült" – mutatott rá Dobos Barna.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC