nb1.hu

Gundel Takács és még két érkező az ETO-nál

Hivatalos bejelentések.

ÍME, AZ ETO HIVATALOS BEJELENTÉSEI:
 
Gundel-Takács Bence:
 
,,A 22 éves kapus a MOL Fehérvár FC-től érkezett hozzánk és egy éves kölcsönszerződést írt alá az ETO-val! Játékosunknak sok sikert kívánunk!
 
Bence a Tabán FC-ben kezdte pályafutását, majd ifjúsági korú labdarúgóként megfordult az MTK-ban és a Puskás Akadémián is. 2017 májusában, 19 évesen mutatkozott be az élvonalban az Újpest színeiben, majd 2019-ben a MOL-Fehérvár FC-hez szerződött, ahol a második csapatban játszott az NBIII-ban.
 
„Fontos szempont volt, hogy stabilan játéklehetőséghez tudjak jutni, hiszen ez a Vidiben még nem egyszerű, mert Kovácsik Ádám válogatott kapus állt előttem, ezért a fejlődés érdekében úgy döntöttem, hogy egy szintet vissza kell lépnem ahhoz, hogy a gyakorlatban pedig egy szintet előre léphessek, mert Fehérváron csak az NBIII-as csapatban tudtam szerepelni. Az elmúlt három hétben nem voltak közös edzések, mert az NBI később fejeződött be, de amíg nem tudták, hogy ki jön helyettem, addig nem akartak elengedni, így rövid idő áll a rendelkezésemre, hogy 100%-os állapotba kerüljek, de profi labdarúgók vagyunk, ezért úgy gondolom, hogy ezt meg kell oldani és azon leszek, hogy ezt meg is oldjam!”
 
 Bence a tegnapi edzőmérkőzésen kezdőként lépett pályára, egy félidőt játszott és kapott gól nélkül hozta le a meccset.
 
„Kifejezetten jól éreztem magam a pályán, már hiányzott a meccs, elég régen játszottam utoljára, de nagyon tetszett a csapatnak a hozzáállása és a taktika is, ez nekem nagyon fekszik és úgy gondolom, hogy profitálni tudunk majd belőle!”
 
Köszöntünk az ETO-ban és sok sikert kívánunk!"
 
Szuhodovszki Soma:
 
,,A 21 éves középpályás 1 éves kölcsönszerződést írt alá klubunknál! Játékosunknak sok sikert kívánunk!
 
Soma az MTK-ban nevelkedett, majd sikeres utánpótlás éveket maga mögött tudva jutott el a felnőtt csapatig. Játszott a kék-fehéreknél a harmadosztályban és tagja volt a 2017/18-as szezonban bajnoki címet nyerő NBII-es keretnek. Az elmúlt két évet kölcsönjátékosként töltötte Monoron, majd Tiszakécskén. Szerződése lejártával nyáron visszatért az MTK-hoz, majd a felkészülés mérkőzéseket már az ETO színeiben játszotta.
 
„Három hete érkeztem Győrbe próbajátékra és úgy néz ki sikerült meggyőznöm a stábot, hogy helyem van a csapatban. Nagyszerű az öltözői hangulat, jól érzem magam, minden körülmény adott ahhoz, hogy olyan szezont produkáljak, amivel segíteni tudom a csapatot. Célom, hogy stabilan kezdőként tudjak játszani az ETO-ban és gólokkal, gólpasszokkal tudjak hozzájárulni a játékhoz és minél jobb helyezést tudjunk elérni.”
 
Köszöntünk a csapatban és sok sikert kívánunk az ETO-nál!"
 
Forró Gyula:
 
,,Forró Gyula a Dorogi FC-től érkezett és 1 évre kötelezte el magát klubunkhoz, 2021.06.30-ig szóló szerződést írt alá az ETO-nál! Játékosunknak sok sikert kívánunk!
 
A 103 NBI-es meccsel rendelkező, egykori válogatott hátvéd a Kecskemét és az Újpest színeiben szerepelt az élvonalban, az elmúlt éveket pedig a másodosztályban töltötte – játszott a Puskás Akadémiánál, valamint Nyíregyházán, az előző szezonban pedig Dorogon szerepelt, ahol 21 bajnokin és 3 kupameccsen lépett pályára.
 
„Nagyon különlegesen alakult a bajnokság befejezése, Dorogon úgy döntöttek, hogy a kialakult helyzet miatt anyagilag nem tudnak tovább finanszírozni, ezért szabadon igazolhatóvá váltam nyáron. Ez idő alatt egyedül edzettem otthon és egy hosszabb szünetet követően jött a győri lehetőség, hogy megnéznék milyen állapotban vagyok fizikálisan, mert a képességeimmel tisztában vannak. A Soroksár elleni edzőmeccsen sikerült meggyőznöm a szakmai stábot, hogy fizikálisan segítségére tudok lenni a csapatnak. Természetesen van lemaradásom, de igyekszem behozni és a jövő hét vasárnapi bajnoki nyitányra már szeretnék olyan állapotba kerülni, hogy 100%-osan számíthasson rám a stáb.”
 
Köszöntünk a csapatban és sok sikert kívánunk a következő szezonhoz!"
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC