nb1.hu

Fiatal tehetséget igazolt az ETO, két érkező Szentlőrincen

Kölcsönadta a játékosát a Siófok, szurkolói buszt indít a Csákvár.

ETO
Fiatal védővel kötött szerződést a vezetőség, miután leigazoltuk a 2004-es születésű Vidnyánszky Ádámot. A 17 esztendős belső védő az Újbuda FC-ben nevelkedett, a tavalyi szezonban a THSE-Szabadkikötő NB III-as csapatát erősítette, most pedig három éves szerződést írt alá az ETO FC-hez.
 
Tehetséges, szép jövő előtt álló, 17 esztendős belső védővel erősített csapatunk, ugyanis 3 évre az ETO FC-hez szerződött Vidnyánszky Ádám, aki az előző szezont a harmadosztályú THSE-Szabadkikötő együttesében töltötte.
 
– A debreceni Olasz Focisuliba ismerkedtem meg a labdarúgással – kezdte a Vidnyánszky Ádám. – Innen kerültem az Újbudához, ahol hét szép évet töltöttem el, legutóbb pedig a THSE-Szabadkikötő játékosa voltam, amely klubnak nagyon hálás vagyok, hogy nagyon fiatalon, 16 évesen bemutatkozhattam a harmadosztályban. Komoly célokkal érkeztem Győrbe, ahol jó játékkal szeretném segíteni a csapatot. Belső védőként érzem legjobban magam a pályán, ahol érzésem szerint a legnagyobb hasznára is tudok lenni az együttesnek. A jövőben szeretnék minél jobb eredményeket elérni a klub színeiben. A pályán fog eldőlni, hogy mit hoz a jövő, de nagyon bizakodó vagyok a folytatással kapcsolatban.  
 
CSÁKVÁR
A bajnokság harmadik fordulójában, a Vasas otthonában lép pályára csapatunk. Természetesen leghűségesebb szurkolóink jelenlétében …
 
Szurkolóink különbusza vasárnap 16.30-kor indul Csákvárról, így kényelmesen odaér Angyalföldre a 19 órás kezdésre. Felhívjuk a csapatunkat elkísérő szimpatizánsaink figyelmét, hogy csak a védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatása esetén léphetnek be az Illovszky Rudolf Stadion területére. Ezek meglétét ellenőrizni fogják a rendezők!
 
SZENTLŐRINC
Petró Balázs Budaörsön, Kiss-Szemán Péter pedig a Vasas Kubala Akadémiánál töltötte a legutóbbi szezont – bízunk benne, hogy mindkét játékos segíteni tud abban, hogy elérjük céljainkat.
 
Miskolcon kezdett el futballozni Petró Balázs, majd hamar az Illés Akadémiára került. Ott nevelkedett, végigjárta a korosztályos csapatokat, majd 18 évesen bemutatkozott a Szombathelyi Haladás NB I-es felnőtt együttesében. Ezt követően kölcsönben játszott Budaörsön és a Győri ETO-nál is, aztán visszakerült a Haladáshoz, végül innen ismét az NB II-es Budaörshöz vezetett az útja – onnan került most hozzánk.
 
– Lejárt a szerződésem a Budaörsnél, én pedig mindenképpen váltani szerettem volna, így találtunk egymásra a Szentlőrinccel – mondta a 24 éves támadó középpályás, aki kifejezetten jó viszonyban van a labdával. – Nagyon szimpatikusak voltak azok a tervek, lehetőségek, amiket a klub felvázolt, örömmel jöttem ide. Bízom benne, hogy jó szezonunk lesz, amiből én is egyenletesen jó játékkal veszem ki a részem!
 
Kiss-Szemán Péter személyében egy tehetséges fiatal érkezett hozzánk, egy évre kölcsönbe jött a Vasastól. Egerben indult a pályafutása, onnan a Vasas Kubala Akadémiára került, ahol legutóbb az NB I-es U19-es csapatban szerepelt, és ezüstérmet ünnepelhetett. A nyáron profi szerződést kapott az angyalföldi klubtól, a felkészülést az NB II-es felnőtt együttesnél kezdte el, de aztán jött a Szentlőrinc…
 
– A több játéklehetőség reményében érkeztem ide, bízom benne, hogy ennek köszönhetően tovább fejlődöm – fogalmazott a 19 éves bal oldali védő. – Az első két fordulóban pályára is léphettem, játszottam a Szolnok és a PMFC ellen is, aminek nagyon örültem. Mindent meg fogok tenni azért, hogy a folytatásban is bizalmat szavazzon nekem a szakmai stáb, remélem, hogy jó játékkal tudok hozzájárulni a csapat teljesítményéhez.
 
Sok sikert kívánunk mindkettőtöknek szentlőrinci színekben!
 
SIÓFOK
HAJNAL GERGELY SZENTLŐRINCEN FOLYTATJA KÖLCSÖNBEN
 
Csapatunkkal kapcsolatos hír, hogy Hajnal Gergely Szentlőrincen folytatja pályafutását a több játéklehetőség jegyében: a 2001-es születésű támadó felfogású játékos 1 évre kölcsönbe igazolt Marian Sluka együtteséhez. 
 
Geri az előző szezonban 2 alkalommal volt eredményes: a Merkantil Bank NB II-ben a Soroksár ellen, illetve a MOL Magyar Kupában a Taksony hálójába talált be. 
 
A másodosztályban 5-ször a kezdőben kapott helyett, 25-ször csereként lépett pályára.
 
Sok sikert kívánunk!
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC