nb1.hu

Fiatal gólvágót igazolt a Budafok – reakció

Ő a hetedik nyári érkezője a csapatnak.

A BUDAFOK KÖZLEMÉNYE:
 
"Szűcs Zsolt személyében megvan csapatunk hetedik nyári igazolása is, a 19 éves csatár a Szeged-Csanád Grosics Akadémiáról érkezik Budafokra.
 
A fiatal támadó a nyári felkészülést már csapatunknál töltötte, részt vett a Telkiben, valamint a Szlovéniában zajló edzőtáborban is. Csizmadia Csabát és szakmai stábunkat meggyőzte a hozzáállásával, valamint a játékával, így a következő szezonban már a piros-fekete sikerekért dolgozhat.
 
Zsolt a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban ezüstérmes Szeged-Csanád Grosics Akadémia tartalékegyüttesében 28 mérkőzésen lépett pályára,  ezeken 33 (!) találatot jegyzett, így a góllövőlista második helyén zárt.
 
"Az első pillanattól kezdve pozitív benyomást tett rám a klub és a csapat is, rendkívül barátságos a közeg, tényleg igazi focicsalád van Budafokon. Úgy érzem sikerült a beilleszkedés is, mindenkivel könnyedén megtaláltam a közös hangot, nagyon jól érzem magam. Természetesen szeretnék bizonyítani, minél többet játszani és segíteni az együttest, hogy eredményesek legyünk a következő szezonban!"
 
A Budafok az első fordulóban az Ajka otthonában vendégeskedik, a találkozó vasárnap 19 órakor kezdődik. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC