nb1.hu

Feljutás: kimatekozta a Loki

Mi dőlhet el már a hétvégén?

 

A DVSC JELENTÉSE:

 

"Kiélezett a verseny a feljutásért a Merkantil Bank Ligában, a DVSC mellett a Vasas és a Gyirmót is pályázhat még az NB I-et jelentő első két hely valamelyikére. Jelenleg a Vasasnak 75, a Lokinak 74, a Gyirmótnak pedig 72 pontja van, és mindhárom csapat két mérkőzést játszik még a bajnokságban.

 

A DVSC vasárnap Szentlőrincre látogat, majd fogadja a Haladást, a Vasas Nyíregyházán lép pályára, aztán Angyalföldön a Győr ellen, míg a Gyirmót a héten Kazincbarcikán vendégszerepel, majd otthon a Békéscsaba ellen zár. Miután a versenyfutás igen kiélezett, érdemes áttekinteni, mi rangsorol azonos pontszámnál: nos, elsőként a több győzelem (ebből mindhárom együttesnek 22 van), aztán a gólkülönbség (ebben a Loki a legjobb), és csak ezután következik az egymás elleni eredmény (ez nem a mieinknek kedvezne).

 

Bár az esélyeket alapul véve nem számíthatunk a vetélytársak botlására, a rend kedvéért le kell írni: amennyiben a DVSC nyer Szentlőrincen, a Gyirmót pedig nem győz Kazincbarcikán, akkor a Debrecennek már a héten újra NB I-es futballcsapata van. Minden más esetben a döntés a jövő hét vasárnapi zárófordulóra marad."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC