nb1.hu

Felcsúton kezd a DVTK, Vasas-nevelést igazolt a Csákvár

Hivatalos bejelentések.

 

DVTK

 

"A felcsúti Pancho Arénában lép pályára a bajnokság első fordulójában a DVTK labdarúgó csapata, miután az Aqvital FC Csákvár nem tudja hazai pályán fogadni a Diósgyőrt.

 

A csákvári Tersztyánszky Ödön Sportközpont centerpályáját ezekben a hetekben teljesen felújítják, ezért a hazaiak a bajnokság első pár fordulójában még nem játszhatnak az új játéktéren.

 

A Csákvár – DVTK mérkőzés jelen állás szerint augusztus első napján, vasárnap 17 óra 30 perckor kezdődik, de a kezdési időpontokat a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága az M4 Sport televízió kérésére még megváltoztathatja."


 

CSÁKVÁR

 

"Amint azt a szerdai felkészülési meccset követően vezetőedzőnk jelezte, még két játékos érkezésére várunk. Nos az egyik megérkezett …

 

– Mindenben megegyeztünk és a szerződést is aláírtuk a 21 esztendős támadó középpályással, a korosztályos válogatottakat végig járó Bencze Márkkal, aki ma már be is kapcsolódik a munkába és hétfőn elutazik a csapattal az egyhetes büki edzőtáborba – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, Nagy Sándor.

 

Bencze Márk hét éven keresztül a Vasas Kubala Akadémián nevelkedett, majd 2016-ban Hollandiába, a Vitesse akadémiájára szerződött, ahonnan 2019 nyarán tért haza. Első felnőtt évadában a Siófok gárdáját erősítette. A pandémia miatt csonka bajnokágban 22 NB II-es bajnokin lépett pályára és 3 góllal járult hozzá a Balaton-partiak ötödik helyéhez. Ezt követően csábította el az élvonalbeli Mezőkövesd, s most onnan szerződtettük.

 

Bencze Márknak sok sikert kívánunk az Aqvital FC-ben."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC