nb1.hu

Ezer sebből vérzik a Haladás

Bajba is kerülhetnek.

A válogatott szünet előtt a 16. fordulót rendezik meg az NB II-ben. A Haladás a Szentlőrinc elleni mérkőzésen javíthat a csákvári vereséget követően. Ám a szombathelyieknek nem lesz könnyű dolguk, hiszen több játékosra sem számíthat Mátyus János vezetőedző.
 
"Nagyon szép időszakba rondított bele a csákvári meccs. Ilyenkor egy futballcsapatnak egy lehetősége van: mielőbb kijavítani a vereséget. Bármennyire is ezer sebből vérzünk, egy papíron nálunk gyengébb együttes ellen hazai pályán nyernünk kell. Azt cáfolom, hogy esetleg lebecsültük volna a Csákvárt, egyszerűen nem volt meg a stabil védekezés, ezt használta ki ellenfelünk. Sajnos a kieső embereket nem tudtuk pótolni, ezért kaptunk ki. Márpedig mióta Szombathelyen edzőködöm, nálam a védekezés a legfontosabb. Kulcskérdés, hogy a Szentlőrinc ellen sikerül-e helyettesítenünk hiányzó hátvédeinket. Ha igen, akkor nyerhetünk, amennyiben nem, akkor bajban leszünk. Tizennyolc-húsz éves fiatalokkal pótoljuk a hiányzókat. Ráadásul Csilus Tamás begyűjtötte ötödik sárga lapját, ezért nem játszhat, Tóth Dávid, Bosnjak Predrag, Schimmer Szabolcs, Devecseri Szilárd és Farkas Balázs sérült" – idézi a trénert a haladas.hu.
 
A Haladás egyébként jelenleg a hetedik helyen áll a táblázaton, míg a Szentlőrinc a 18. A találkozó 17 órakor kezdődik a Vas megyei gárda stadionjában.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC