nb1.hu

ETO: túl a műtéten – reakció

Hivatalos bejelentés.

ÍME, AZ ETO HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
"Túl van a műtéten Barna Szabolcs, a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának játékosa. Védőnk operációja rendben lezajlott, pár héten belül megkezdheti a rehabilitációt, és bizakodóan tekint a jövőbe.
 
Barna Szabolcs még a 3. fordulóban, a Szentlőrinc elleni bajnoki mérkőzés elején szenvedett súlyos térdsérülést. Azóta túl van a műtéten, immáron otthon lábadozik, és várja, hogy elkezdhesse a rehabilitációt.
 
– Múlt hét szerdán Budaörsön Majzik Ernő megműtötte a sérült térdem – kezdte Barna Szabolcs. – Szerencsére gyorsan lezajlottak az események, szerdán már reggel megoperáltak, kora délután felébredtem, csütörtökön reggel, miután kikerültek a csövek a térdemből, megvizsgált, és jöhettem is haza. Azóta otthon vagyok, barátnőm támogat, segít mindenben. Fájdalmaim szerencsére nincsenek, már a kórházban sem voltak ilyen gondjaim. Tegnap megvolt már az első kontroll is, minden rendben van, újra kötözték, és most már elkezdhetem használni a térdhajlítót is. Jövő héten kedden lesz a varratszedés, ami után megmondja a doktor úr, hogy mikor kezdhetem el a gyógytornát. Első körben a térdhajlítást kezdjük Radó Krisztina rehabilitációs trénerrel, aztán fokozatosan emeljük a terhelést. Bízom benne, hogy minden jó ütemben fog haladni, és szépen alakul a gyógyulás."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC