nb1.hu

Hivatalos bejelentés.

ÍME, AZ ETO FC BEJELENTÉSE:
 
"Havas Máté a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia új igazgatója
 
Miután klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Tuboly Frigyessel, helyét a győri születésű, az ETO-nál már korábban dolgozó Havas Máté veszi át az igazgatói pozícióban.
 
Havas Máté Győrben született, és jelenleg is itt él családjával. A futballt fiatalon be kellett fejeznie egy sajnálatos sérülés miatt. Ám ezután is szeretett sportága kötelékében maradt, elkezdte építeni karrierjét a pálya másik oldalán. Először Ménfőcsanakon vállalt szerepet edzőként, majd utánpótlás szakágvezetőként, ahol komoly bázist építettek fel már óvodás kortól. 2009-ben került az ETO-hoz, itt végig járta a szamárlétrát, az U7-es korosztály segédedzőjétől egészen az akadémia igazgatói szintig. 2017-ben a Puskás Akadémiára került, ahol kezdetben a kiválasztás volt a feladata, majd időközben hozzá került az Akadémia operatív működése. Az évek során Sportmenedzser diplomát szerzett a Testnevelési Egyetemen, emellett rendelkezik UEFA „A” licensszel és MLSZ-Akadémia igazgató képesítésekkel. 
 
Havas Máté már nagyon várja, hogy ismét szülővárosában dolgozhasson a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia és az ETO sikereiért.
 
– Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek hat év után – kezdte Havas Máté. – Vannak terveim, emellett a vezetők megfogalmazták, hogy egy racionálisan és hatékonyan működő akadémiát szeretnének látni. Nagy hagyományokkal rendelkezik a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia, bízom benne, azon az úton tudunk tovább menni, hogy minél több tehetséges játékost tudunk adni a magyar labdarúgásnak, első sorban természetesen a felnőtt csapatunknak."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC