nb1.hu

ETO: élesben tesztelhet az új vezetőedző

Rivális ellen játszanak.

 

A bajnoki szünet ellenére a Győri ETO-nál most sincs megállás, holnap 11 órakor a Csákvár otthonában játszik edzőmeccset a csapat, immár az új edzői stáb irányításával.

 

Amikor legutóbb találkozott a két csapat a Merkantil Bank Ligában március 3-án idegenben, az ETO magabiztos győzelmet aratott Szimcsó és Andric góljaival, valamint Madarász duplájával, a hazaiaktól csak Baracskai tudott eredményes lenni. A holnapi összecsapás kiváló lehetőséget teremt arra, hogy az új szakmai stáb élesben is felmérje a csapat erejét, miközben az nem befolyásolja a bajnoki szereplést.

 

A mérkőzés ingyenesen megtekinthető holnap 11 órakor Csákváron, a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban. Herczeg Miklós frissen kinevezett vezetőedző a klubhonlapnak mondta el várakozásait: „Három napja vettük át a csapatot az új stábbal, egyelőre az ismerkedés fázisában vagyunk. Ennek ellenére ezen a három edzésen is tudtunk olyan dolgokat gyakorolni, amiket szeretnék az edzőmeccsen viszontlátni. Tudom, hogy a játékosoknak mindig nehéz az edzőváltás utáni időszak, de ettől függetlenül az edzőmeccsen felszabadultabb játékot várok a csapattól" – fogalmazott.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC