nb1.hu

Dzsudzsák visszatér? – a Loki sajtótájékoztatója

Három futballistát jelentett be a DVSC! FRISSÍTVE!

Az NB II-re készülő DVSC 13.30-tól sajtótájékoztatót tart. A klub tájékoztatása alapján az eseményen Szabó Péter elnök és Tőzsér Dániel sportigazgató is részt vesz. A sajtótájékoztatón a tervek szerint új játékosokat is be fognak mutatni a debreceniek.
 
Szabó Péter elmondta, üzleti alapon szeretnék működtetni a klubot. Hozzátette, változásokat kell végrehajtaniuk, például a marketing területén is. A biztonsági szolgálatban szintén lesznek cserék, mivel nem akarnak olyat újra átélni, mint ami a Paks elleni mérkőzésen történt.
 
Tőzsér Dániel úgy véli, a modern futballban elengedhetetlen a sportigazgatói tisztség. A nemrég visszavonuló Tőzsér elárulta, a külföldön szerzett tapasztalatait szeretné kamatoztatni a Lokinál. A kiesés mély nyomot hagyott a játékosokban. Úgy véli, a rövidtávú cél a feljutás a DVSC-nél. A szakmai stábban nem történik változás.
 
Tőzsér végezetül elmondta, hogy Tischler Patrik, Poór Patrik és Zöldesi Illés a debreceni alakulatban folytatja a pályafutását. Hozzátette, a tárgyalások zajlanak a további kiszemeltekkel. 
 
Videó a sajtótájékoztatóról:
 
 

 

FRISSÍTÉS:

14.28:

 

Loki: eldőlt Dzsudzsák sorsa – HIVATALOS – NB1.hu

 

18.26:

 

Loki: Dzsudzsák nem jött, de több változást jelentettek be

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC