nb1.hu

DVTK: szerződést hosszabbított a házi gólkirály

Nem változtak a céljai.

 
Az NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy meghosszabbította élő szerződését Könyves Norberttel. A 33 éves támadó az előző szezonban 15 gólt szerzett, mellyel a csapata házi gólkirálya lett.
 
“Azzal a céllal érkeztem tavaly nyáron Diósgyőrbe, hogy a klubbal együtt térjek vissza az első vonalba – idézte Könyves Norbert szavait a dvtk.eu.
 
– Sajnálom, hogy az első évben nem így történt, mert úgy gondolom, hogy a DVTK-nak az élvonalban a helye. A célom nem változott, és hiszek abban, hogy diósgyőri mezben is lövök majd gólokat az NB I-ben, ezért hosszabbítottam meg a szerződésem.”
 
"Még négy hét maradt hátra a bajnoki rajtig, addig sok munka vár ránk, amit el is végzünk” – mondta Könyves. Majd hozzátette: az elmúlt hetekben sorra érkeztek az új igazolások, akiknek persze kis idő még kell a beilleszkedéshez, a ritmus felvételéhez, és az edzői elképzelések átvételéhez. Jó támadókat igazolt a a DVTK, de egész karrierem során meg kellett küzdenem a játéklehetőségért, mindig azt mondtam, ha nem vagyok elég jó, ajándékba úgysem kapok helyet a kezdőcsapatban. Bízom benne, hogy jobb, és még ami fontosabb, sikeresebb idényünk lesz, és még többet tudok hozzátenni a csapat teljesítményéhez.”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC