nb1.hu

Csertői más sportágat látott, Sándor Tamás sajnálja – reakciók

A sors igazságot szolgáltatott.

Hétközi fordulót rendeztek az NB II-ben is. A szerdai játéknap legnagyobb bravúrját a sereghajtó DEAC mutatta be, hiszen Sándor Tamás tanítványai a Gyirmóttól csentek el egy pontot az 1-1-es döntetlennek köszönhetően. 
 
Érdekesség, hogy a gyirmótiaknak megszakadt a remek szériájuk, hiszen ezt megelőzően minden bajnokijukat behúzták 2021-ben. Pedig a hajrában nagy sanszot kapott Csertői Aurél alakulata, hiszen tizenegyeshez jutott, de Nagy Patrik elhibázta a lehetőséget.
 
A lefújás után Sándor Tamás abban reménykedett, hogy ez a pontszerzés lökést ad a csapatának, míg Csertői a futball helyett egészen más sportágat látott a DEAC stadionjában.
 
Sándor Tamás: "A szív diadala volt ez a mérkőzés. Azt sajnálom, hogy nem mostanában kezdődik a bajnokság. Nagyon harcosan és jól játszottunk egy jobb erőből álló csapat ellen. Küzdeni kellett az utolsó pillanatokig. Szerencsénk is volt azzal, hogy a végén kimaradt a büntető, de úgy gondolom, a sors igazságot szolgáltatott, mivel az esetet megelőzően szabálytalanságot követtek el ellenünk. Megérdemelten szereztünk fontos egy pontot. Igaz, nekünk az lenne a legjobb, ha mérkőzéseket nyernénk, de az ellenfél kiléte miatt volt nagy diadal ez a mai mérkőzés, ami a későbbiekben nagy lökést adhat. Gratulálok a srácoknak, mert mindenki odatette a szívét, lelkét és küzdött a végletekig." (deac.hu)
 
Csertői Aurél: "Pankrációra hasonlító mérkőzést játszottunk egy irreális talajú pályán. A végén volt lehetőségünk, hogy megnyerjük a mérkőzést, de nem tudtunk élni vele." (gyirmotfc.hu)
 
DEBRECENI EAC–GYIRMÓT FC GYŐR 1–1 (1–1)
Debrecen, zárt kapuk mögött. Vezette: Takács Tamás (Albert István, Punyi Gyula)
DEAC: Tóth D. – Nagy Z. (Orosz M., a szünetben), Bényei B., Papp F., Zachán, Székely D. – Nikitscher (Kundrák, a szünetben), Spitzmüller, ifj. Sándor T. (Sárosi, 62.) – Nagy K. (Bereczki –, 81.), Kenderesi (Sidibe, 62.). Vezetőedző: Sándor Tamás
GYIRMÓT: Hársfalvi – Major M., Hudák D., Széles, Kirják – Vass Á. – Radics (Szegi, 69.), Nagy P., Hajdú Á. – Simon A., Lencse (Mayer, 76.). Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerző: Papp F. (1–0) a 22., Simon A. (1–1) a 26. percben

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC