nb1.hu

Csákvár: újabb játékos sérült meg súlyosan

Mindkettejükre hosszú felépülés vár.

 

A CSÁKVÁR KÖZLEMÉNYE:

 

"Szurkolóink az elmúlt fél évben nagyon megérthették, átérezhették, mit is jelent “szegény embert még az ág is húzza” magyar közmondás. Covid-járvány, eltiltás, sérülés mind, mind nehezítette együttesünk bajnoki szereplését az ősszel. Reménykedtünk benne, hogy 2021 végre megváltást hoz számunkra. Felkészülésünk jól sikerült, az edzőmeccseken biztató játékkal rukkoltunk ki, aztán megkezdődött a bajnokság és az első tétmeccs 8. percében ismét “ránk szakadt” az ég …

 

– Kártik Bálint valóban erősítésként érkezett csapatunkhoz, gyorsan beilleszkedett a társaságba, sokat vártunk tőle a tavaszi idényben – kezdte “panaszáradatát” vezetőedzőnk, Visinka Ede. – Mára pedig végérvényesen eldőlt, összesen 8, azaz nyolc percig számíthattunk rá. A Vasas elleni vasárnapi bajnokin elszakadt a bal térdében a keresztszalag. Az összes orvosi vizsgálaton átesett azóta, s bebizonyosodott, nem tudja a műtét elkerülni. Ha semmi nem jön közbe, holnap már át is esik az orvosi beavatkozáson. Ismerve az ilyen jellegű sérülések után a felépülés időtartamát, október előtt nem igen térhet vissza.

 

Súlyosan megsérült a Vasas ellen a téli igazolás

 

Sajnos nem ő az egyetlen komoly sérültünk…

 

– Azt kell mondanom, egyik csapás után jön a másik. Még túl se tettük magunkat Bálint sérülésén, tegnap már ismét utolért minket balsorsunk. Telkiben játszottunk felkészülési mérkőzést az U19-es válogatottal és meccs 20. percében le kellett cserélnünk fiatal támadó középpályásunkat, Magyar Zsoltot. Október óta talpcsont-sérüléssel bajlódott, de január elejére felépült, a felkészülést panaszmentesen végig csinálta, edzőmeccsen is pályára lépett. Erre tegnap ismét előjött a régi fájdalom. Az esti vizsgálatok azt állapították meg, lehet, hogy most nem pontosan fogalmazok orvosilag, egy ál-ízület alakult ki nála, s az okozza a fájdalmat. Ezt viszont csak műtétileg lehet orvosolni. Nagyon úgy néz ki, a tavaszi szezonban rá sem számíthatunk már.

 

És még csak egy bajnokin vagyunk túl a bajnokság idei folytatásából…"

 

A csákváriak vasárnap az Ajka vendégeként lépnek pályára. A már említett, U19-es válogatott elleni meccsről is nyilatkozott Visinka Ede vezetőedző, íme:

NB II-es csapat verte az U19-es válogatottat – reakció – NB1.hu

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC