nb1.hu

Csákvár: a koronavírus után kezdődött el a menetelés

Nem ezért a célért kellene küzdenie a Visinka-csapatnak.

Mielőtt elindult a tavaszi szezon, az nb2.hu két biztos dolgot állított a cikkeiben. Az egyik az volt, hogy a Loki és a Vasas jut majd fel az élvonalban (ezt mondjuk nem egy hatalmas nagy tudás és merészség kijelenteni), a másik meg az, hogy a Csákvár sokkal jobb csapat annál, hogy esetleg kiessen az NB III-ba, hiába ment kieső helyen a téli pihenőre.
 
Visinka Ede csapata a tavalyi bajnokság legnagyobb meglepetése volt a végül az NB I-be feljutott Budafok mellett, ám most ősszel az első olyan gárda lett, amelyiket nagyon és sorozatban kezdte el sújtani a koronavírus-járvány, a sérültekről nem beszélve.
 
Valamikor november végén, az utolsó három fordulóra kezdett egyenesbe jönni egészségügyileg a csapat, és ennek köszönhetően eredményességi szempontokból is, mert előbb otthon játszott 2-2-t a Szolnokkal, majd legyőzte a feljutásra pályázó Gyirmótot 2-1-re, 2020 utolsó bajnokiján meg 0-0-t játszott Szegeden – azaz, ekkor már lehetett látni, hogy mit tud a csapat, ha megközelítőleg minden rendben van.
 
 

(null)

(null)

 
Az, hogy a tavaszi rajton otthon szenvedett vereséget Visinka Ede csapata bőven belefér a pakliba, mint ahogyan az is, hogy a parádézó, újonc Pécs otthonában vereséget szenvedett, de a többi eredménysora olyan a gárdának, ami alapján a középmezőny masszív gárdája lehetne.
 
Legutóbb a Kazincbarcikát győzte le hazai pályán 4-1-re, így elmozdult a kieső helyről.
 
 

 
„Először is gratulálok a Barcika szívós, akaratos játékához, ugyanakkor büszke vagyok csapatomra, hogy ilyen kiélezett szituációban, mint amilyenben vagyunk ilyen jó és eredményes futballal rukkoltunk ki. Volt 2-1-nél egy tíz perc, amikor izgulnunk kellett, de a harmadik gól mindent eldöntött” – mondta a vezetőedző a feol.hu-nak.
 
A Csákvárra újabb fontos erőfelmérő vár, mert a 12. Békéscsaba vendége lesz.
 

(null)

(null)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC