nb1.hu

Budafok: távozik a vezetőedző

Lezárult egy korszak.

 
Reagált az NB II-ben szereplő Budafoki MTE vezetősége a rossz szezonkezdetre. A klub hivatalos oldalán közölte, hogy már nem Csizmadia Csaba felel a felnőtt csapat szakmai munkájáért. A Budafok öt fordulót követően még nem nyert és az utolsó 20. helyen áll az NB II pontvadászatában.
 
 
ÍME, A BUDAFOK KÖZLEMÉNYE:
 
“Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai naptól már nem Csizmadia Csaba a Budafoki MTE vezetőedzője. 
 
Együttesünk sajnos nem kezdte jól a Merkantil Bank Liga 2022/23-as szezonját, öt fordulót követően három vereséggel és két döntetlennel két pontot szerezve a tabella utolsó, 20. helyén állunk. Klubunk vezetése így nehéz döntésre kényszerült, de úgy döntött, új impulzusokra és változásra van szükség a kispadon.
 
Csizmadia Csabának játékosként, majd vezetőedzőként is elévülhetetlen érdemei voltak egyesületünk közelmúltbeli, történelmi sikereiben. Irányításával vívtuk ki 74 évet követően újra az NB I-es tagságot, ahol a kiesés ellenére is rendkívül pozitív benyomást tett a BMTE a magyar futballtársadalomra.
 
Csizi odaadó munkáját és a Budafokért tett fáradozásait ezúton is nagyon köszönjük, edzői pályafutásához további sok sikert kívánunk!
 
Pótlásáról vezetőségünk hamarosan gondoskodik, amint megvan csapatunk új edzője, természetesen arról is beszámolunk majd honlapunkon.”
 
FRISSÍTÉS:
 
KEDD, 12.17:
 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC