nb1.hu

Bene szerint a Vasas meccskeretébe is rang lesz bekerülni – reakció

Optimistán és bizakodva várja a tavaszi szezont.

A hétvégén az NB II mezőnye is felébred a téli álmából. A Vasas majd a Békéscsabát fogadja vasárnap. Az angyalföldiek a nyolcadik helyről várhatják a folytatást, a fővárosiak eddig 31 pontot szereztek.
 
Bene Ferenc együttese a főpróbát a Sárvár ellen tartotta. A Vasas 3-0-s győzelemmel hangolt a tavaszi idényre, a gólokon Kovács, Feczesin és Balajti osztozott. Bene a meccs után elmondta, a támadóharmadban nyújtott teljesítményükön lehet még csiszolni. A tréner hozzátette, megfelelő összhang van a csapatánál. Bene úgy gondolja, időre van szükségük ahhoz, hogy teljesen összeszokjanak, de jó úton járnak.
 

Nagy pofont kapott a Soroksár, Feczesin betalált – eredmények

NB I-es együttes várt az Ajkára. A jövő héten már az NB II-ben is folytatódik a küzdelem. Vasárnap több másodosztályú csapat is edzőmeccsen mérhette le, hol is tart a felkészülésben. Tiszakécske-Soroksár 7-0 (2-0) Tiszakécske: Varga- Ördögh, Tömösvári, Preklet, Sváb- Gruczi, Tögyesi, Ludánszki, Szuhodovszki, Farkas- Máté. Cserék: Molnár, Oláh, Kocsis, Csáki, Szabó, Tóth, Lukács, Zádori.

"Az utolsó felkészülési mérkőzésen a játékosok megkapták azt a terhelést, amit szerettünk volna, minden cserénk tervezett volt. Játékstílusban megfelelőt nyújtottunk, a csapatjátékunkon van még mit csiszolni, a támadóharmadban mutatottakkal voltam kicsit elégedetlen. Azt is hozzá kell azonban tenni, hogy a Sárvár visszaállt a saját védőharmadába, olykor 11 játékossal találtuk szembe magunkat. A bajnokságban is bőven előfordulhatnak ilyen meccsek, erre készülünk majd. Még élesednünk kell az utolsó passzokban, nagyobb tempót akarunk diktálni. Olyan játékosokkal rendelkezünk, hogy a bajnokságban a mérkőzés keretébe is rang lesz bekerülni. Megvan az összhang az öltözőn belül, senki nem lóg ki magatartásban és edzésmunkában sem.  Természetesen idő kell, hogy teljesen összeszokjunk, de optimistán és bizakodóan várom a tavaszi szezont" – fogalmazott a Vasas edzője.
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Zsóri az NB II-ben is bizonyíthat – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A Vasas elég aktív volt az átigazolási szezonban, a csapat leigazolta Csató Martint, Feczesin Róbertet, Hidi M. Sándort, Jova Leventét, Ujvárosi Ádámot és Vernes Richárdot. 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC