nb1.hu

Bemutatkozott a többszörös korosztályos gólkirály

Fontos pontot szerzett a Budaörs.

BUDAÖRSI SC–ETO FC GYŐR 2–2 (1–1)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 300 néző. 
 
BUDAÖRS: Szabó B. – Mocsi, Kékesi, Forgács A. – Menyhárt, Molnár Cs., Stieber A. (Molnár B., 85.), Ódé – Molnár T., Kulcsár T. (Horváth E., 66.), Szabó L. (Végh G., 74.). Vezetőedző: Márkus Tibor
 
GYŐR: Horváth T. – Kovács K., Vukaszovics, Gengeliczki, Vári – Simon M. (Gránicz, 60.), Borbély (Horváth Z., 73.), Vaskeba – Lovrencsics B. (Harizopulosz, 60.), Andrics, Szánthó. Vezetőedző: Boér Gábor
 
Gólszerzők: Kulcsár T. (24.), Molnár T. (56.),ill. Szánthó (37., 67.)
 
Sorozatban négy vereség után fogadták a budaörsiek, a feljutásért versenyző győrieket.
 
A hazaiaknál bemutatkozott élete első bajnokiján Molnár Bence, többszörös korosztályos gólkirály. 2015-ben érkezett Budaörsre és azóta 115 gólt szerzett az utánpótláscsapatokban.
 
A mérkőzés igen fordulatosra sikerül, Kulcsár szerezte meg a vezetés a 24. percben, majd Szánthó egalizált a 37-ben. A második félidőben ismét a hazaik jutottak előnyhöz, ám Szánthó ismét egalizált. A budaörsiek rendkívül értékes pontot szereztek, a győriek viszont lecsúsztak a feljutó helyekről.
 
A mesterek így nyilatkoztak a találkozó után:
 
Márkus Tibor(Budaörs): ,,Az elmúlt időszak negatív sorozata után nem voltunk könnyű helyzetben, de az egy pontra maximálisan rászolgáltunk. Talán több is volt számunkra ebben a mérkőzésben."
 
Boér Gábor(Győr): ,,Nem érdemeltünk győzelmet, mert nem úgy futballoztunk, ahogyan mérkőzés előtt megbeszéltük. Már az előző meccsen elveszítettük a fonalat, s egyelőre nem is találtuk meg."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC