nb1.hu

Bejelentette a Csákvár is a volt magyar válogatott védő érkezését – reakció

Megszólalt a vezetőedző.

Tegnap már jeleztük, hogy Vaskó Tamás Egerből a Csákvárhoz igazol, íme, a fogadó klub bejelentése:
 
Ma ugyan még nem edzett keretünk, de a felkészülés kezdete előtti kötelező orvosi vizsgálat egy részén délelőtt átestek játékosaink, hogy aztán holnap, az esztendő első foglalkozására már szerelést is öltsenek.
 
Szurkolóinkat azonban sokkal inkább foglalkoztatja, hogy milyen változások lesznek játékoskeretünkben. Az biztos, hogy Papp Milán távozott csapatunktól, ugyanakkor a mai orvosi vizsgálaton már itt volt első új szerzeményünk.
 
 

NB II-es csapatban folytatja az Eger korábbi magyar válogatott védője

 

 
– Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a védelmünk erősítésre szorul, rutinos, jól fejelő játékosra mindenképpen szükségünk van – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Visinka Ede. – Ennek szellemében néztünk körül a “piacon”, és sikerült is Csákvárra csábítanunk az egykori válogatott labdarúgót, Vaskó Tamást.
 
A 36 éves Vaskó Tamás 2007-2009 között tizenkét alkalommal öltötte magára a magyar válogatott címeres mezét. Az Újpest színeiben 2003-ban mutatkozott be az NB I-ben, itthon játszott többek között a Tatabánya, a Videoton, a Kecskemét, a Puskás Akadémia, a Békéscsaba és 2019-ig a Vasas együtteseiben. Ez utóbbiban középső védő létére 66 meccsen 7 gólt szerzett. Az NB I-ben volt bajnok (Videoton), ezüstérmes (Újpest, Videoton), és bronzérmes (Vasas), valamint Magyar Kupa-döntőt is játszott.
 
Idegenlégiósként az angol Championshipben szereplő Bristol Cityben 19 meccse egy gólt, az olasz Seria B-s Avellino gárdájában 30 találkozón két gólt szerzett.
 
Az elmúlt fél évet Egerben töltötte, az őszi idényben 20 bajnokin lépett pályára a bajnokságban."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC