nb1.hu

Barcika: megnevezte az új edző az első meccse legjobbját

Az ősz egyik legjobbja ellen folytatják.

Túl van a tavasz első bajnoki mérkőzésén a bennmaradásért harcoló Kazincbarcika, ahol a Kaposvári Rákóczi FC ellen vívott mérkőzésükön gól nélküli döntetlennel tartottak otthon egy pontot. A három pontot jelentő találat elmaradt, azonban a Kolorcity Kazincbarcika SC védelme vasárnap sem hibázott. Utóbbit az is bizonyítja, hogy vezetőedzőjük, a télen kinevezett Pacsi Bálint Dávid Zoltánt nevezte meg a mérkőzés legjobbjaként – jelentette a klub honlapja.
 
Meglehetősen rövid felkészülést követően indult újra bajnokság. Hogyan nézett ki az elmúlt hetek munkája? 
Igen rövid időnk volt a felkészülésre, de úgy érzem hogy sikerült elérnünk ezalatt az idő alatt is a megfelelő formát a bajnoki meccsekre. Játszottunk  három edzőmeccset az eredményekkel nem voltunk elégedettek de szerintem a helyenként a mutatott játék az megfelelő volt.
 
Egy pontot szereztünk a Kaposvár ellen az első tavaszi fordulóban. Hogyan értékelnéd a mérkőzést? Mit gondolsz, sikerült mindent megvalósítani, amit a vezetőedző kért tőletek?
Én úgy éreztem, hogy mind az első mind a második félidőben sikerült felülmúlnunk a Kaposvárt, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, maga a játék is jó volt, tényleg csak a gől hiányzott a mérkőzésből.
 
Meg kell kérdeznem, hogyan láttad a vasárnapi játékodat? Meg voltál elégedve a saját, illetve a csapat teljesítményével?
Igen, az egész csapat mindent beleadott a kiállítás után is teljesen beszorítottuk őket a kapujuk elé, szerintem az egész csapat jól játszott, ezt kell továbbvinnünk a következő fordulókra!
 
Vasárnap a Pécs elleni mérkőzés következik a huszonharmadik fordulóban. Mit vársz ettől a meccstől?
Ugyanezt a mentalitást es gólra törő játékot várom, de remélem vasárnap is sikerül hátul nullra hozni, elől meg gólt rúgni es akkor feltudnánk tenni az i-re a pontot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC