nb1.hu

Az MTK-tól igazolt edzőt a Soroksár

Nagy fogást jelentett be a Nyíregyháza.

 
Az NB II-ben shzereplő Soroksár SC-ben folytatja edzői karirerjét Farkas Attila. 
 
A SOROKSÁR HÍRE:
 
Elkezdtük a közös munkát!
 
“Férfi labdarúgó csapatunk az egyéni edzéseket követően elkezdte a közös munkát! A holnapi naptól kezdődően már napi edzéssel készül a csapat a bajnoki rajtra. Az edzéseket Lipcsei Péter irányítja továbbra is, stábja azonban kibővült. A korábbi négy tagú szakmai stábhoz a hazai szurkolók által jól ismert Farkas Attila csatlakozott. Asszisztens edzőként és videó elemzőként fogja segíteni a vezetőedző munkáját. Attila profi játékos karrierjét Soroksáron fejezte be, majd asszisztens edzőként segítette tovább a csapatot céljai elérésében. Ezt követően több vezetőedző mellett az MTK felnőtt csapatánál szerzett edzői tapasztalatokat és kóstolt bele az NB1 világába trénerként is.
 
Soroksári munkájához sok sikert kívánunk!”
 
A Nyíregyháza Spartacus FC is javában készül a bajnoki nyitányra. Az együttes hamarosan Szlovéniába utazik, ahol július 17-ig készül.  A klub egy videóval jelentkezett, ahol Kósa Árpád ügyvezető és Feczkó tamás vezetőedző is nyilatkozott a jelenlegi helyzetről. Az együttes három új érkezőről számolt be, köztük az MTK-tól érkező Myke Bouard Ramost. 
 
"Myke Bouard Ramos is a Szpariban, Artner Dávid és Farkas Bendegúz is marad!
A hétvégén biztosan győzött a Putnok elleni edzőmérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus. A csapatban többen is jó teljesítményt nyújtottak, és ez volt az első felkészülési találkozója a Szparinak. Szerdán indul edzőtáborba az együttes a szlovéniai Zrecébe. A szakmai stáb aznap délelőtt még edzést tart a játékosoknak, és kedden is tréning várt a labdarúgókra. A keret új játékosokkal bővült.
 
– Több fiatal próbajátékos is volt az elmúlt napokban nálunk, és az egyaránt 17-17 éves Artner Dávid és Farkas Bendegúz is jó teljesítményt nyújtott, így szerződést kötünk velük. Előbbi a Haladás játékosa volt és támadó, utóbbi a jobb oldalon bevethető védő, a Puskás Akadémiában nevelkedett, ő kölcsönbe kerül hozzánk. Szintén szerződtettük Myke Bouard Ramost, ő nem ismeretlen a megyei futball szeretőknek, mivel futballozott Kisvárdán is. Egy kiváló támadóról van szó, de be kell vallani, sérült volt, ezért sokat kihagyott. A tervek szerint amikor a csapat visszatér Szlovéniából, már bekapcsolódhat a munkába. Ez egy befektetés mindkét fél részéről melyben van kockázat, de azt reméljük, hogy jó befektetés lesz – mondta Kósa Árpád ügyvezető.
Az érkezők mellett távozók is lesznek. Eldőlt, hogy Banyoi Andrei máshol folytatja, Hamed Yasin pedig kölcsönbe kerül. Szlovéniában több felkészülési mérkőzést is játszik majd a csapat. Az első osztályú Celje mellett másod és harmadosztályú gárdákkal is találkozik a csapat" – számolt be az együttes Facebook-oldalán
 
 
A videó tekinthető meg!
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC