nb1.hu

Állatok Világnapja: ismét segít a DVTK

Megismételnék a tavalyi teljesítményt.

ÍME, A DVTK NB2.hu-nak küldött közleménye:
 
"Segíts, hogy segíthessünk!
Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően ismét gyűjtést szervez az Állatok Világnapja alkalmából a DVTK-család. Az adományokat 2022. október 5-ig várjuk a DVTK Stadion recepcióján. Köszönjük, hogy te is segítesz!  
 
2021 októberében 902 kilogramm száraztápot és 578 doboz kutyák és macskák számára készült konzervet gyűjtöttünk össze. A cél az, hogy idén is hasonló mennyiséget adhassunk az állatsegítőknek. 
 
A gyűjtés már elindult, és egészen a 2022. október 5-i DVTK – Dorogi FC mérkőzés kezdő sípszaváig tart. 
Az őszi és a téli időszakban kiemelten fontos a megfelelő tápanyag bevitel az állatok számára is, ezért most inkább hozz kevesebb, de jobb minőségű eleséget.
 
Mivel a menhelyeken sok kölyökkutya és kiscica is van, valamint sok sérült és beteg állatot gondoznak, ezért arra kérjük szurkolóinkat, ha tehetik, akkor szenzitív és kölykök számára megfelelő tápot és konzerveket is hozzanak, hiszen a menhelyek munkatársainak elmondása alapján ezekből mindig hiány van náluk.
 
A DVTK és a szurkolók által közösen összegyűjtött adományokat a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány, a Miskolci Állategészségügyi Telep, a Lyukó Tappancsai Állatvédő Egyesület és a Liopold Macskaélet Alapítvány gazdátlan kutyái és cicái között egyenlő arányban osztjuk el. A kiszállításról a DVTK gondoskodik.
 
A gyűjtés időpontja: 2022. szeptember 22. – 2022. október 5.
A gyűjtés helyszíne: DVTK Stadion recepció 0-24h (3533 Miskolc, Andrássy Gyula u. 61.)
Segíts, hogy segíthessünk!"
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC