nb1.hu

A vezetőedző után a stábtagok sorsa is eldőlt az újoncnál

Varga Attila negyedszer is megcsinálta.

Teljesen magabiztosan nyerte meg az NB III Keleti-csoportját a Kazincbarcika, így egy év szünet után jutott vissza az NB II-be, köszönhetően a nyáron kinevezett vezetőedző Varga Attila, illetve a stábtagok remek munkájának is.
 
A szakember a klubhonlapnak adott évértékelő interjút, ebből szemezgettünk:
 
„Mikor beszámoltunk a szerződéshosszabbításodról, akkor a bajnoki cím receptjének ismerőjeként hivatkoztunk rád. Mit gondolsz, itt Kazincbarcikán mi volt ennek a szereplésnek a "receptje"?
Már háromszor megcsináltam ebben az osztályban, tudtam mi kell ahhoz, hogy itt negyedszer is sikerüljön! Nyáron a vezetőkkel leraktuk az alapokat, hogy egy győztes csapatot építsünk, ezért tudatosan igazoltunk. Sok játékos bizonyította, hogy magas szintet képvisel, de nyilvánvalóan minden évben feljebb kell lépni és fejlődni. Nagyon jó karaktereket igazoltunk, a csapatot jó játékosok alkotják és az első edzéstől kezdve jó úton haladtunk a célok elérése felé! Mindannyian együtt dolgoztunk és segítettük egymást minden egyes napon, nem csak a mérkőzéseken. Gyorsan összekovácsolódott a társaság és a stáb! Ezek erős alapok, az pedig lenyűgözött, milyen keményen képesek dolgozni ezek a játékosok!”
 
„Kicsit ejtsünk még szót a jövőről, az már biztos, hogy te nálunk folytatod a munkát. Az NB2-es szereplést a jelenlegi stáboddal képzeled el? Illetve milyen mértékű játékosmozgásra számíthatnak a barcikai szurkolók?
Igen, mellettem a stábom is marad, sőt a jövőben az elemzői munkát szeretnénk tovább erősíteni. A keretben várhatók kisebb változások, már csak azért is, mert az NB2-ben kötelező szerepeltetni egy húsz év alatti labdarúgót, amilyen megkötöttség nem volt az NB3-ban. A játékosokkal Koszta Péter sportigazgató folyamatosan tárgyal, amint van végleges megegyezés, akkor arról hírt adunk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC