nb1.hu

A Vasastól érkezett játékos a Szegedhez, igazolt a Szpari is

Hivatalos bejelentések.

A SZEGED KÖZLEMÉNYE:
 
"Rutinos támadó középpályást igazoltunk
 
A 33 éves Szatmári Lóránd a Vasastól érkezett.
 
Szatmári Lóránd a romániai Petrozsényben született és a Pécsi MFC csapatában kezdte pályafutását. 2007 nyarán innen szerződtette az akkor olasz másodosztályban szereplő Reggina Calcio Szatmárit, akinek ekkor 23 élvonalbeli bajnoki szereplés jutotta pécsi csapat színeiben.
 
A Reggina 2008 nyarán élt opciós lehetőségével és végleg megvette a játékjogát.
A 2009-2010-es idényben kölcsönben játszott az alsóbb osztályú US Avellino és AC Monopoli csapatában is. A következő években szerepelt még kölcsönjátékosként az MTK Budapestnél, a Salernitanánál és a Paksi FC-ben is.
 
2012-ben immár véglegesen hazaigazolt, a Pécsi MFC játékosa lett, és itt újra meghatározó szerepet töltött be, a válogatottba is kapott meghívót, igaz pályára nem lépett a nemzeti csapatban.
 
2015-ben az MTK-hoz igazolt, majd 2017 januárjában a Puskás Akadémiához szerződött. A felcsúti csapatban 16 bajnokin két gólt szerzett és bajnoki címet ünnepelhetett az NB II-ben.
 
A 2017-18-as szezonban az ETO FC Győrhöz igazolt, majd 2018 júliusában a Vasashoz szerződött. Az angyalföldieknél négy év alatt 95 bajnoki mérkőzésen 14 gólt szerzett, a legutóbbi szezonban bajnoki címet ünnepelhetett.
 
–Pozitívan várom az előttem álló időszakot. Örülök, hogy Szegedre kerültem, remélem több lehetőséget kapok, mint a korábbi csapatomnál. A körülmények tökéletesek, nemzetközi színvonalú létesítményben készülhetünk, minden adott ahhoz, hogy jól szerepeljen a csapat. Többeket ismertem már korábbról, ez segít a beilleszkedésben. Nagyon barátságosak a csapattársak, jó a közösség – nyilatkozta Szatmári Lóránd.
 
Új szerzeményünk számára különösképpen izgalmas lehet a hétfői szezonnyitány, hiszen korábbi csapata, az MTK Budapest ellen debütálhat szegedi színekben.
 
–Nem tudom milyen erőt képvisel az MTK jelenleg, hiszen több külföldi játékos távozott. Egy biztos: izgalmas mérkőzés lesz. Őszinte focit játszanak, nem lesz könnyű feladat, de szeretnénk jó eredményt elérni – fogalmazta meg elvárásait Szatmári."
 
A NYÍREGYHÁZA KÖZLEMÉNYE:
 
"Újabb játékost igazolt a Nyíregyháza Spartacus. Csősz Richárddal mindenben megállapodott a klub, így pénteken aláírták a felek a kontraktust.
 
Paku Roland sérülése és a vártnál hosszabb kiesése miatt védekező középpályás poszton szerette volna megerősíteni a csapatot a szakmai stáb, így esett a választás Csősz Richárdra. 
 
A 25 éves labdarúgó a Debrecen színeiben mutatkozott be az NB-I-ben, és több mint 50 találkozón lépett pályára az élvonalban. A DVSC mellett Pakson, Kazincbarcikán és legutóbb Tiszakécskén játszott.  December 31-ig szóló szerződést kötött vele a Nyíregyháza."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC