nb1.hu

A Szparitól igazolt visszatérőt a Szeged, fiatal tehetség Csákváron

További játékosokkal is tárgyalnak a csákváriak.

 

SZEGED

 

"Daru Bence és Molnár-Farkas Tamás után Farkas Aurél a harmadik nyári igazolásunk. A 27 esztendős védekező középpályás legutóbb a Nyíregyháza Spartacus csapatát erősítette.

 

Farkas Aurél a Magyar Futball Akadémián nevelkedett. Felnőttként megfordult az ESMTK, a Ferencváros, a Szolnok, a Csákvár, a Kaposvár és a Nyíregyháza csapataiban is. Neve ismerős lehet a szegedi szurkolóknak, ugyanis a 2016-17-es szezonban 17 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett klubunk színeiben.

 

Nagyon jó szívvel írtam alá a szerződést. Amikor a klub megkeresett, egyből eszembe jutottak a régi emlékek, az itt töltött egy év alatt nagyon jól éreztem magam. A döntésemben az is közrejátszott, hogy régóta ismerem Dragan Vukmirt, aki egyszer már szeretett volna leigazolni. Rendkívül jó környezetbe érkezek, Szegeden nagyon szeretik a focit, ez is fontos tényező. Szeretnék meghatározó játékossá válni, hogy hozzásegíthessem a csapatot a célok eléréséhez – nyilatkozta régi-új játékosunk.

 

Farkas Aurél 2023. június 30-ig kötelezte el magát klubunkhoz."

 

CSÁKVÁR
 

"A felkészülési időszak második hetét tapossa csapatunk. Az elmúlt napokról, az ismerkedésről faggattuk újdonsült vezetőedzőnket.

 

– Túlzás lenne ismerkedési időszaknak nevezni az elmúlt hetet, hiszen egy, két kivételtől eltekintve mindenkit ismertünk – felelte honlapunk érdeklődésére “jobbkeze”, Burányi Tamás nevében is Mónos Tamás. – A teszteléseket követően azonnal belevágtunk a melóba, s folyamatosan toljuk ezerrel. Ideális körülmények között dolgozhatunk az akadémián, minden adva van a munkához. A hét végén pedig már felkészülési meccsen is pályára lépünk. Az új fiúk valamennyien velünk készülnek, a korábban betegséggel küszködő Torvund Alexander is bekapcsolódott a közös munkába. Sőt, egy fővel gyarapodott is állományunk, Hosszú Zétény a csapatunkat erősíti a következő idényben.

 

A 19 éves jobb oldali védő a Puskás Akadémia neveltje, Felcsútról érkezett kölcsönbe. Az elmúlt szezonban 21 mérkőzésen lépett pályára az akadémia NB III-ban szereplő második csapatában.

 

Két rutinos futballistával is előrehaladott tárgyalásokat folytatunk, remélhetően hamarosan aláírás kerül szerződésükre."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC