nb1.hu

A Szpari ukrán csapattal vívott hasznos edzőmeccset

Zoran Spisljak szerint szükségük van a pihenőre.

Nyíregyháza Spartacus – FC Minaj (ukrán) 1-2 (1-1)
gólszerző: Tóth Á., ill. Gavrilenko, Mikiljak
Nyíregyháza: Fadgyas (Nagy M. 55.) – Nagy J. (Polényi 55.), Rubus (Fodor 55.), Végső (Pejovic 55.), Farkas, Motkó (Gyurján 55.), Kulcsár (Gulyás 55.), Ötvös (Kártik 55.), Tóth (Rokszin 55.), Hornyák (Forró 55.), Kovács
 
A Nyíregyháza az ukrán harmadosztályban szereplő Minaj csapatával mérte össze az erejét. A Szpari a 11. percben szerezte meg a vezetést, egy szöglet után Tóth Ádám talált be. A 40. minutumban a Minaj is egy sarokrúgást követően egyenlített, Gavrilenkót találta meg a labda, ő pedig bevette a nyíregyházi kaput. 
 
A második félidőben Mikiljak állította be a végeredményt, ő egy jobb oldalról érkező beadás után köszönt be. Ugyan a Szpari játékosai előtt is adódtak lehetőségek a folytatásban, de nem sikerült egalizálnia az NB II-es egyletnek.
 
Zoran Spisljak vezetőedző szerint hasznos volt az edzőmeccs, hiszen olyan futballisták is bizonyíthattak, akik mostanában nem sok szerepet kaptak. A tréner hozzátette, jól jön a szünet a csapatának, amely főleg mentálisan fáradt el.
 
"Hasznos találkozó volt, mert pályára léphettek azok, akik kevesebbet szerepeltek. Mindenki tette a dolgát, látszott, hogy szeretnének bizonyítani. Az utolsó 35 percben azok is játszottak, akik bajnokikon szerepeltek, az látszik, hogy jól jön a szünet a fiúknak, elsősorban nem fizikálisan, hanem főként mentálisan kell feltöltődniük a következő napokban" – fogalmazott Spisljak.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC