nb1.hu

A Szpari házi gólkirálya nem játszhat a Puskás Akadémia ellen

Nyíregyháza – A Fraditól kölcsönvett támadó megsérült Szolnokon.

Megsérült Szolnokon a Szpari fiatal támadója, Dradóner Filip, akinek a Puskás Akadémia elleni meccset biztosan ki kell hagynia.

 

Dragóner Filip ugyan végig játszotta a vasárnapi mérkőzést, de a találkozó után rögtön orvosi vizsgálatra utazott a fővárosba.

 

– Fájdalmat éreztem a jobb combomnál, ezért ultrahanggal megnézték az orvosok. Egy kisebb szakadást diagnosztizáltak. A héten naponta kétszer voltam eddig vákumos és lézeres kezelésen Budapesten, és csütörtökön térek vissza Nyíregyházára. Sajnos az biztos, hogy szombaton a Puskás Akadémia ellen nem léphetek pályára, Kisvárdán viszont mindenképp szeretnék már játszani– mondta Dragóner Filip a klub honlapjának.

 

Harsányi Zoltán is kisebb sérüléssel bajlódott, így ő is hagyott ki tréninget, de ma már a keret többi tagjával készült, mint ahogy Máté Péter is.A védő folyamatosan nyeri vissza erejét, de még nincs bevethető állapotban. Jó hír viszont, hogy Tamási Zsolt eltiltása lejárt, rá számíthat Mátyus János, és ezúttal lapok miatt senkinek nem kell kihagynia majd a mérkőzést.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC