nb1.hu

A szegedi ultrák NB I-es csapatot követeltek a Szeged ellen

Szeged – Helyszíni értékelések a városi rangadóról.

A labdarúgó NB II 20., egyben utolsó idei fordulójában a SZEOL SC városi derbin fogadta a Szeged 2011-Grosics Akadmémia csapatát. A vendégek nyertek 3-1-re az izgalmat csak az első fél órában hozó rangadón. A mérkőzésen a helyi ultrák élvonalbeli csapatért is tüntettek.

 

Lóczi István (SZEOL):– Felvállaltunk egy bátrabb játékot, ami eddig nem volt ránk jellemző. A zárt védekezés nekünk jobban megy, de az ellenfél két gyors gólja miatt változtatnunk kellett. Rutinos, egységes csapat a Szeged 2011, megérdemelte a győzelmet.

 

Klausz László (Szeged 2011):– Nehéz mérkőzésre számítottunk, egyrészt a pálya talaja, másrészt a motivált ellenfél miatt. Nem voltam teljesen elégedett a játékunkkal, és a játékvezető sem engedte a férfias küzdelmet.

 

 

SZEOL SC–Szeged 2011-Grosics Akadémia 1–3 (1–2)

Labdarúgó NB II, 20. forduló. Szeged, SZVSE-pálya, 800 néző. Vezeti: Farkas Tibor (Vígh-Tarsonyi, Garai).

SZEOL SC:Leindler – Ikonomu, Rácz, Vágó – Schrammel (Lévai – a szünetben), Búrány, Puskás, Gajág (Tomisics, 65.), Grünvald (Beretka, 90.) – Makszimovics, Péter. Vezetőedző: Lóczi István.

Szeged 2011-Grosics Akadémia:Szántai – Farkas M., Tóth G., Mészáros – Coroian, Horváth, Achim, Zabari (Geiger, 92.), Király (Farkas A., 62.) – Germán, Zádori (Balogh, 78.) . Vezetőedző: Klausz László

Gólszerzők:Puskás (27.), ill. Zádori (10.), Tóth G. (24.), Germán (80.).

Sárga lap:Germán (80.), Coroian (82.).

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC