nb1.hu

A Puskás Akadémia egykori játékosával erősíthet a Hali

Osztrák csapattal mérkőztek meg a szombathelyiek.

Vorwarts Steyr–Szombathelyi Haladás 1-1 (1-1). 
Wiener Neudorf, 100 néző
Haladás: Rózsa (Gyurján, 46.) – Habovda, Jagodics (Jancsó, 46.), Tar, Németh Milán – Eszlátyi (Szalay, 46.), Holdampf, Németh Márió, Tóth M. – Novák, Gaál (Füleki, 75.). Edző: Supka Attila.
 
A Haladás sem tétlenkedett a válogatott szünet alatt, Supka Attila együttese osztrák csapattal játszott felkészülési mérkőzést. A Haliban pályára lépett a próbajátékon szereplő Tar Zsolt is, a 26 éves futballista korábban a Puskás Akadémia csapatát is erősítette. Sorsáról napokon belül dönthet a vezetőség. 
 
Az edzőmeccsen a nyolcadik percben szerezték meg a vezetést az osztrákok Steyr találatával. A 21. minutumban egyenlített a Haladás, ekkor Novák passzát váltotta gólra Gaál.
 
Supka Attila szerint a második félidőben komoly változás történt a csapata játékában.
 
" A célnak megfelelt a mérkőzés, agresszív, sokat futó osztrák együttes ellen játszottunk. Az első félidőben, amíg komplett csapattal játszottunk, megvoltak a lehetőségeink. A második játékrészben a cserék után már nem futballoztunk úgy, mint korábban, de így akadtak helyzeteink. A célnak abszolút megfelelt az ausztriai edzőmérkőzés" – fogalmazott Supka.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC