nb1.hu

A labdarúgás ünnepe: Kondás és Dzsudzsák ölelkezése

Budaörs: tiszta Budafok!

Annak ellenére, hogy a természet kemény, orkán erősségű széllökések kíséretében támadást intézett az NB II eddigi legfontosabb mérkőzése ellen, parádés, izgalmas, fordulatos, elképesztő gólokat hozó mérkőzésé avanzsált tegnap a második Budafok és az első Debrecen csatája Tatabányán.
 
A mérkőzést a Loki nyerte meg 4-3-ra, de a meccs tényleg az elsőtől az utolsó pillanatáig végig élvezetes és színvonalas volt.
 
A játékosok jól alkalmazkodtak a szélhez, változtattak a passzolási, indítási szokásaikon. Volt olyan, hogy a kapus kirúgása alig ment el csak 30 méterre, de ezen is úrrá lettek a játékosok, de azon is, amikor megnyomta a szél a zsugát.
 
 
 
A meccs egyik érdekes jelenetsora volt, amikor a 79. percben Kondás Elemér lecserélte Dzsudzsák Balázst. Dzsudzsákon látszott, hogy szívesen maradt volna még a pályán, de amikor elhagyta azt és odaért a Loki kispadja elé, akkor Kondás atyai öleléssel vigasztalta meg a játékosát és elmesélte neki, hogy a DVSC érdeke most ezt a változtatást kívánta, a középpályás, aki igen hasznos tagja volt a csapatának, hatalmas mosollyal vette tudomásul az igazságot.
 
A Budaörs egyébként végig méltó ellenfele volt a Lokinak, a meccs óta a honlapunknál meg rengetegen érdeklődtek, hogy fel akar-e jutni Márkus Tibor csapata.
 
Az érdeklődést értjük, és azt válaszoltuk eddig mindenkinek, hogy miért ne akarnának. Lassan kész a stadion, arról nem beszélve, hogy az élvonalban talán kevesebbet is kell utazni, mint az NB II-ben, a játékoskeret meg méltó arra, hogy feljusson, de ez persze ez még nem jelenti azt, hogy így is lesz. Arról nem beszélve, hogy az NB I-be jutásért jelentős jutalom jár, utána meg folyamatosan érkeznek a klub számlájára a működéshez szükséges bevételek.
 
Ne felejtsük, tavaly ilyenkor a másodosztályban szárnyaló Budafokról gondolta mindenki azt, hogy úgysem akar az NB I-be kerülni…
 
És az előbb írtakra utalt Márkus is a találkozó utáni nyilatkozatában.
 
Márkus Tibor (Budaörs): „Szórakoztató mérkőzés volt, sajnos eggyel többet kaptunk, mint rúgtunk. Továbbra is minden meccset meg akarunk nyerni.”
 
Kondás Elemér (DVSC): „Nagyon jó összecsapást láthattak a tévénézők, igazi rangadó volt, szép gólokkal. Jó ritmusban futballoztunk.”
 
Merkantil Bank Liga, 20. forduló.
Budaörs-DVSC 3-4 (2-2).
Tatabánya, zárt kapuk mögött. Vezette: Pillók.
Budaörs: Kovács P. – Menyhárt, Zeke, Kékesi, Fényes, Molnár Cs., Petneházi, Nyári, Sajbán (Petró, 85.), Pethő (Molnár T., 65.), Halmai (Csiki, 46.). Vezetőedző: Márkus Tibor.
DVSC: Gróf – Kinyik, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi (Korhut, 89.) – Bévárdi (Bényei B., 89.), Bódi, Baráth P., Dzsudzsák (Haris, 79.) – Szécsi (Sós, 88.), Tischler (Bárány, 60.). Vezetőedző: Kondás Elemér.
Gól: Pethő (6.), Nyári (17.), Csiki (77.)., illetve Szécsi (7.), Bódi (36., 11-esből, 66.), Szatmári (78.).
Sárga lap: Szatmári (13.).

 


 


 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC