nb1.hu

Vignjevics már leszámolt az Újpest korábbi erősségével

Budapest – Vasziljevics számára nincs visszaút a csapatba.

A bajnoki cím felé lépdelő Videoton újpesti győzelme utáni sajtótájékoztatón a lila-fehérek szerb vezetőedzője – újságírói kérdésre – elárulta, hogy a csapat korábbi vezére, Dusan Vasziljevics fegyelmi okokból nem tagja a keretnek. Sőt, a szakember kijelentette: honfitársának már nem is lesz visszaút.

 

Nincsen bő keretünk, és való igaz, hogy nem minden pozícióban van olyan versengés, mint egy olyan csapatnál, ahol sokkal több játékos vetélkedik a csapatba kerülésért. Ettől függetlenül nem fordulhat elő, hogy az egyéni érdekek a csapat érdekei elé helyeződjenek. Csapatként kell működnünk, és ehhez minden játékosnak hozzá kell tennie a maga részét. Dusan Vasziljevics nem tagja a keretnek, és ez a jövőben sem fog változni – idézte Nebojsa Vignjevicset az Újpest honlapja.

 

Fotó: nb1.hu

 

Korábban honlapunk is beszámolt arról, hogy szerb sajtóértesülések szerint csütörtökön orvosi vizsgálatra Budapestre érkezett az Espanyolt és a Partizant is megjárt Milan „Lola” Szmiljanics, aki szabadon igazolható, miután decemberben távozott a török Genclerbirligitől. A szerb válogatottban korábban 6-szor pályára lépett védekező középpályás éppen Vasziljevics posztján szerepeltethető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC