nb1.hu

Videoton: Nikolics Nemanja biztosan távozik a nyáron

Székesfehérvár – A Vidi-csatár elárulta: „fájó szívvel, de elhagyom a Vidit”.

A Videoton válogatott csatára, Nikolics Nemanja elmondta, a nyáron biztosan távozik a bajnok Videotontól. Hozzátette, szeretné kipróbálni magát külföldön, van két-három komoly érdeklődő, illetve van konkrét ajánlata is.

 

Korábban beszámoltunk róla, a fehérváriak keretéből 7 meghatározó játékosnak is lejár a szerződése.

 

„Nagyon nehéz volt a döntés, sokat gondolkoztam rajta. Öt éve vagyok a Videoton játékosa, megszerettem a klubot, a szurkolókat, a várost, meg persze a csapatot is, de úgy érzem, eljött az idő, hogy kipróbáljam magam egy erősebb bajnokságban. A Debrecen elleni mérkőzést követően beszéltem a sportigazgatóval, és elmondtam neki, hogy külföldre szeretnék igazolni. Októberben kezdtünk el tárgyalni a klubbal, de nem tudtunk megállapodni. Novemberben mondtam az elnök úrnak és a sportigazgatónak, hogy szívesen megméretném magamat külföldön, de amennyiben meg tudunk állapodni, akkor szívesen maradok. Sajnos nem tudtunk. Így a Debrecen meccset követően eldöntöttem, hogy bár fájó szívvel, de távozom. Egyszer azonban még szeretnék visszatérni” – mondta Nikolics a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

 

 

A gólkirályjelölt a külföldi lehetőségeiről is beszélt.

 

„Van két-három komoly érdeklődő, illetve konkrét ajánlatom is, de ezekkel csak a Magyar Kupa döntő után foglalkozom. A jövőm szempontjából fontos lesz, hogy olyan csapathoz igazoljak, ahol rendszeres játéklehetőséget kapok” – tette hozzá a magyar válogatott támadó.

 

Nikolics mellett a Videoton csapatkapitánya is távozik nyáron a bajnoktól.

 

Nikolics április végén a egy titkos céljáról is említést tett.

 

 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC