nb1.hu

Ultrái nélkül is újabb büntetést kapott a Ferencváros

Magyarország – Rossi szépen fizethet, mert a lelátóról utasított.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 5-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

 

NB I

 

A FEB Marco Rossi vezetőedzőt (Budapest Honvéd), mert a FEB jogerős, a kispadtól és az öltözőtől való eltiltásra vonatkozó határozatát megszegte azzal, hogy a lelátóról játékosainak utasítást adott, 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

 

A FEB a Pécs – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Pécset a rend nem megfelelő biztosításáért, szurkolóinainak rendzavarásaiért és szabályzati előírás megsértéséért a soron következő 2 hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén 1-1 szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeik viselésére, továbbá 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. Az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

 

(fotó:origo.hu/archív)

 

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetések:

 

Pécs és Lombard 30-30 ezer forint.

 

NB II

 

Sifter Tamás (Sopron), mert megütötte ellenfelét 3, Hangya Szilveszter (Vasas) 1, Medgyes Zoltán (Mezőkövesd), mert az asszisztens személyére súlyosan sértő kifejezést használt 3, Szabó Péter (Szeged 2011), mint visszaeső 2, Veszelinov Vladimir (Szeged), mint visszaeső, mert az asszisztens személyére súlyosan sértő kifejezést használt 4 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

A FEB tárgyalás megtartása után Tóth Bence (Szolnok) korábbi 4 mérkőzésre szóló eltiltását 3 mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte.

 

NB III

 

Potyi Gábor (Sárvár) 1, Kiprich Dávid József (Videoton FC), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlenül reklamált 2, Szeleczki Alex (Vác) 1, Villányi Gergely (Monor) 1, Kovács Tamás (Veresegyháza) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

Csurka Zoltán edző (Diósd), mert a játékvezető ítélete ellen sorozatosan, sportszerűtlenül reklamált a kispadtól és az öltözőtől 2, Biró Imre vezetőedző (Fehérvár) a kispadtól és az öltözőtől 1, Volcsányi Csaba sportszakember (Gold-Sport) a kispadtól és az öltözőtől 1, Híres Gábor vezetőedző (Hatvan), mint visszaeső a kispadtól és az öltözőtől 2 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

FEB a Sárvár-Tatabánya mérkőzéssel kapcsolatban a Sárvárt, rendezési hiányosságok és szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC