nb1.hu

Újra második az MTK a Pápa elleni sima győzelmével

Budapest – Hiába Szűcs bravúrjai, így is hárman találtak be.

Az OTP Bank Liga 22. fordulójában az MTK a Lombard Pápát fogadta annak tudatában, hogy a Ferencváros nyerni tudott pénteken, így nagy szüksége volt a három pontra a kék-fehér csapatnak.

 

A Bozsik Stadionban rendezett találkozón az MTK kezdte jobban, zsinórban vezette a kék-fehér csapat a támadásokat. A fölény Kanta József büntetője révén a 18. percben érett góllá. A folytatásban sem sokat változott a játék képe, többször csak Szűcsnek köszönhette a Lombard, hogy nem került nagyobb hátrányba. 

 

(fotó:mtkhungaria.hu)

 

A második játékrészben már Szűcs sem tudott sokat segíteni, előbb Torghelle, majd Csiki is betalált a pápai kapuba, így az MTK esélyt sem adott a Lombardnak, nagyon magabiztos győzelmet aratott és visszaszerezte a második helyét a tabellán.

 

OTP Bank Liga, 22. forduló

 

MTK Budapest FC – Lombard Pápa FC 3-0 (1-0)
G.:
Kanta (18., büntető), Torghelle (58.), Csiki (67.)

Budapest, Bozsik József Stadion, V: Farkas Á.

 

MTK: Hegedüs – Nagy Tibor, Baki, Vukmir, Hajdú – Vass (84. Thiam), Pölöskei, Kanta, Horváth (75. Hrepka) – Torghelle, Csiki (82. Fernández)

Lombard Pápa FC: Szűcs – Zulevs, Csizmadia, Bohunovic, Völgyi (83. Frizoni) – Ahodipke, Stieber, Slupka, Juhász (54. Vankó) – Popin, Waltner (63. Randelovic)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC