nb1.hu

Új szabályt kaptak a klubtól a Fradi-szurkolók

Budapest – FTC: Kizárva az EL-re a „szívtől az égig” karlendítés.

A Magyar Kupa győzteseként az Európa Liga selejtezőjében indulhat a 2015/16-os idényben a Ferencváros, a zöld-fehér együttes első ellenfele a holland másodosztályú Go Ahaed Eagles lesz, amelyre új „szabályrendszert” dolgozott ki a klub a szurkolóknak tartva az UEFA büntetésétől.

 

„A Ferencvárosi Torna Club szurkolói között széles körben ismert, úgynevezett „szívtől az égig” koreográfia csak két kézzel, bal és jobb kézzel egyszerre végezhető! Kérjük, kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek értelmezhet.” – írja a fradi.hu.

 

 

A Fradi honlapja hangsúlyozza: „A mérkőzésre csak a transzparens@fradi.hu e-mail címre 2015.06.29. hétfő 16:00 óráig eljuttatott, engedélyezett molinó vihető be, valamint felirat nélküli, piros-fehér-zöld (nemzeti színű) vagy zöld-fehér molinó, illetve zászló. A behozott molinókon semmilyen obszcén, kirekesztő, politikai, sporttal nem összefüggő tartalom nem jelenhet meg, ahogy a FARE (Football Against Racism in Europe) szervezet által tiltottnak minősített szimbólumok sem.”

 

A holland klub egyébként 370 belépőt biztosított a fradistáknak, melyek 4750 forintos egységáron válthatók meg. A mérkőzésre váltható belépők névre szólóak, megvásárlásukhoz pedig szükséges az új szurkolói kártya.

 

Elkészült a megújult OTP Bank Liga sorsolása.

 

EL: mindhárom csapatunk meccse élőben a közmédián.

 

Lauth a távozása kapcsán az új MLSZ-rendszerről beszélt.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC