nb1.hu

Thomas Dollt is meglepte Batik Bence játéka

Budapest – Batik: ha kapusnak állítanak, azt is megoldom.

Batik Bence magabiztos játéka még Thomas Dollt is meglepte egy kicsit. A fiatal játékos is úgy érzi, hogy sikerült helytállnia a derbin.

 

Nagyon kemény munka van Batik Bence mögött, aki folyamatosan azért harcol, hogy beverekedje magát a kezdőcsapatba. Bár az Újpest elleni mérkőzésen csak a cserepadon kezdett, Emir Dilaver sajnálatos sérülése után a szakmai stáb azonnal fiatal játékosunknak szavazott bizalmat. Bencének ráadásul nem eredeti posztján, a védelem közepén, hanem a jobb oldalon kellett bizonyítania.

 

– Nagyon jól érzem magam. Nem számított, hogy jobbhátvédként tett be a mester, ha kapusnak állítanak be, azt is megoldottam volna – mondta boldogan a mérkőzés után Batik a fradi.hu-nak. – Jól játszottunk, egy 10-15 perces szakasztól eltekintve uraltuk a mérkőzést, és egységesen futballoztunk. Különösen koncentráltnak kellett lennem, hiszen hirtelen cseréltek be. Persze fel voltam rá készülve, hogy ha úgy alakul, akkor számítanak rám. Úgy érzem, sikerült is helytállnom. Ahogy az öltözőben is mondtuk, kitettük az indexet, sikerült előznünk. Mindig az előttünk álló csapatot nézzük, ezért most a Videotont üldözzük. Ha ilyen egységesek maradunk, akkor folytathatjuk a jó sorozatunkat. Amíg van esély a bajnoki címre, nem adjuk fel.

 

(fotó:fradi.hu)

 

Thomas Doll is elégedett volt Batik Bence játékával, így a Fradi vezetőedzője továbbra is nehéz feladat előtt áll, amikor a belső védőpárost kell megneveznie.

 

– Egyértelmű volt, hogy változtatnunk kell – utalt vezetőedzőnk Emir Dilaver ütközésére. – Tisztában voltunk vele, hogy Batik a hátsó alakzat bármelyik pozíciójában képes jól játszani. Bence remek játékos, ezért bátran bevethettem a derbin is. Jobbhátvédként is olyan magabiztosan és jól játszott, hogy egy kicsit még minket is sikerült meglepnie.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC