nb1.hu

Tényleg nagy a baj Pápán! Szűcs Lajos távozik

Pápa – 9,5 év után elhagyja alapembere a Lombardot.

A rivális PMFC elleni hazai vereséggel (0-2) végképp nehéz helyzetbe került a sereghajtó Pápa. Köztudott, hogy a tulajdonos Lombard cégcsoportnál is nagy a baj (korábban honlapunkon is többször beszámoltunk a 4 milliárdos csalásgyanúról), és ezek a hírek, az anyagi nehézségek is nehezíthetik a csapat dolgát.

 

Fotó: papa-ma.hu

 

A Pápa Ma honlapján idézett Szűcs Lajos is elismerte: hiába igyekeztek függetleníteni magukat a külső körülményektől, ez nem sikerült, nem voltak egyenrangú ellenfelei a Pécsnek.

 

Mindenki tisztában van a minket érintő problémákkal, de van még három forduló hátra, amíg a matematikai esélyünk megvan a bennmaradásra, mindent el fogunk követni – mondta Szűcs Lajos. – Úgy gondolom, ha a hátralévő meccseken hat pontot szerzünk, megmaradhat az NB I-es tagságunk, ehhez persze az is kell, hogy rendeződjenek a problémák, megkapjuk az induláshoz szükséges licencet is.

 

Fájó lehet a pápai szurkolóknak az is, hogy a veterán kapusklasszis közel tíz év után, a szezon végeztével távozik a klubtól:

Sajnos édesanyám egészségi állapota megromlott, emiatt szeretnék a lehető legközelebb költözni hozzá, így fájó szívvel, de kilenc és fél év után a bajnokság végeztével távozom Pápáról.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC