nb1.hu

Sydneyből kapott támogatást a Győri ETO

Győr – Ausztráliából szurkol kedvenc klubja túléléséért.

Egy Ausztráliában élő ETO szurkoló írt levelet a napokban Szasa Sztevanovicsnak és Miriuta Lászlónak címezve. A győriek honlapján idézett Gönye Leslie nem Magyarországon született, de szülei – mint írja – farádiak, ő maga pedig a 74-es UEFA Kupa szerepléstől kezdődően követi, mi történik a csapattal. 1987-ben látta először élőben kedvenceit, s miután azóta is többször járt már Győrben, a mai csapat játékosait sem csak az online stream és a videóösszefoglalók segítségével ismeri.

 

Ide kattintva olvashatja el a Győri ETO sorsával kapcsolatos legújabb hírt!

 

Az Ausztráliában élő szurkolót is lesújtotta a hír, hogy ilyen bajba került kedvenc csapata:

„Nagyon becsülöm mindazokat, akik ebben a helyzetben is vállalták, hogy segítik a csapatot, Szasa Sztevanovicsot már játékoskorában is tiszteltem, Miriuta László pedig, ahogy motiválja az együttest, a nyilatkozatai erőt kell, hogy adjanak a következő hetekre is” – írta.

 

Fotó: eto.hu

 

Gönye Leslie egyik legnagyobb élménye természetesen a két évvel ezelőtti FTC elleni, bajnoki címet jelentő siker volt. Az ETO-szurkoló bízik abban, hogy az NB III-ból képes lesz visszajutni a csapat, és pár éven belül újra az első osztályban lesz. A csapat jelenlegi játékosainak sok sikert kíván a pályafutásukhoz, akik függetlenül attól, hogy hová igazolnak, a hozzáállásukkal és játékukkal alighanem minden ETO-drukker szívébe örökre belopták magukat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC